نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

حجاب باید بر اساس آگاهی و شناخت پذیرفته شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=111036کپی به کلیپ‌بورد

حجاب باید بر اساس آگاهی و شناخت پذیرفته شود

معاون سیاسی امنیتی فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس گفت: نگاه به مسئله حجاب یک مقوله فرهنگی و اعتقادی است.
فرهاد شیبک در جلسه ستاد صیانت از حقوق شهروندی, عفاف و ححاب و ارتقای امنیت اجتماعی اظهارداشت: شیوه مواجه با مسئله حجاب و عفاف باید در همه دستگاه های اجرایی بر اساس آگاهی و شناخت باورهای دینی باشد.
وی با اشاره شیوه های رفتاری در موضوع حجاب گفت:  روش ها و شیوه های رفتاری باید روش اقناعی توام با تشویق و عوامل انگیزش باشد .
معاون سیاسی فرمانداری ویژه گنبدکاووس با اشاره به برنامه های جذاب و زیبا اقناعی گفت: برگزاری جشن تکلیف در مدارس با فرهنگ سازی همراه می باشد. بی تردید نقش فرهنگی و تبلیغی برای دختران و پسران انکارناپذیری در نهادینه سازی این مقوله دارد.
ایشان در فراز دیگر حجاب را مصونیت و دژ مستحکم حفاظت از عفت توصیف کرد.
وی ارتقای امنیت اجتماعی خاطرنشان کرد: احساس امنیت در جامعه به مراتب مهم تر از خود امنیت است درنتیجه  در اهمیت همه دستگاه ها موظفند درآموزش ترویج ارنقا فرهنگ عمومی و امنیت اجتماعی در راستای نهادینه سازی نمایند.
وی ادامه داد: در ایام نوروز ستاد خدمات سفر با تشکیل تیم های بازرسی بر بازار, بانک ها, مراکز بهداشتی, غذایی, بیمارستان ها و دیگر اماکن عمومی نظارت خواهند داشت تا حقوق شهروندی رعایت شود.
معاون سیاسی امنیتی فرمانداری ویژه گنبدکاووس افزود: تشکیل اتاق فکر و ارائه راه حل های مناسب در راستا امنیت عمومی و شهروندی و فرهنگ سازی و ارتقا فرهنگ عمومی به صو ت مستمر صورت گیرد

حجاب باید بر اساس آگاهی و شناخت پذیرفته شود

 

حجاب باید بر اساس آگاهی و شناخت پذیرفته شود

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه گنبدکاووس در این مراسم با بیان اینکه این شهرستان مرزی به سبب سکونت اقوام و مذاهب اسلامی در استان گلستان، ایران و جهان اسلام به سرزمین وحدت و برادری مشهور است، تصریح کرد: توسعه و پیشرفت گنبدکاووس هم در سایه وحدت اقوام محقق خواهد شد. دکتر سلیمان هاشمی افزود: مردم سال‌هاست که دغدغه و مطالبه توسعه این شهرستان را دارند و به آنها قول می‌دهیم با بهره‌گیری از ظرفیت اقوام آن‌را محقق کنیم.
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس روز پاسدار را به پاسداران عزیز تبریک گفت. دکتر سلیمان هاشمی در اهمیت روز پاسدار به حضور در جمع فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ، فرمانده یگان ۶۰ زرهی عمار یاسر و مسئولان شهرستان گنبد کاووس اشاره کرد و از حجت الاسلام والمسلمین ترابی و همکاران شورای تأمین و شورای اسلامی شهر گنبدکاووس و شهردار قدردانی کرد.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس در جمع مدیران ادارات و نهادهای گنبدکاووس به‌مناسبت آغاز دهه فجر پیروزی انقلاب،هم در این مراسم با تبریک دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گفت: دهه فجر و شهیدانی که در راه پیروزی انقلاب جان خویش را نثار کردند محور وحدت و برادری هستند. دکترسلیمان هاشمی افزود: گنبدکاووس دومین شهرستان استان گلستان است که در ایام دهه فجر پروژه‌های قابل توجه عمرانی و اقتصادی آن به ارزش ۲۰ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری یا عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری گنبدکاووس گفت: مشکلات و کمبودهای این شهرستان مرزی که سرزمین و نماد وحدت و برادری است باید با وفاق و تلاش همگانی رفع شود. دکتر سلیمان هاشمی افزود: بزودی یک شورای وفاق در گنبدکاووس تشکیل خواهد شد تا در سایه آن ظرفیت‌ها و راهکارهای رفع مشکلات و کمبودهای این شهرستان اندیشده و برای رفع آن گام برداریم.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری در این مراسم با تبریک عید مبعث، بیان کرد: برگزیده شدن نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) به پیامبری از نعمت‌های عظمای خداوند به جهان بشریت است زیرا توحید و خداپرستی که دستاورد بزرگ بعثت است به مسلمانان و جامعه بشری داده شد. آخوند کمال غراوی افزود: عمل به آیات الهی و تزکیه نفس که هدف رسالت پیامبر(ص) است ما را از فساد و گمراهی مصون می دارد.
سرپرست معاونت سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به زندگی مسالمت آمیز همراه با وحدت اقوام و مذاهب اسلامی ساکن در این استان، تصریح کرد: برخلاف برخی باورها که سکونت اقوام در یک منطقه را تهدید می‌دانند اما این باورها درمورد گلستان صدق نمی‌کند و اقوام ساکن در آن همیشه یک فرصت بوده و هستند. محمد حمیدی روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه فرمانداران قدیم و جدید شهرستان مرزی گنبدکاووس افزود: استفاده از ظرفیت اقوام و نخبگان آنها در مناصب، راهبرد و شعار وفاق رییس جمهور است و ایشان هم به صورت