جلسه کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات گنبدکاووس برگزار شد.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=116067کپی به کلیپ‌بورد

جلسه کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات گنبدکاووس برگزار شد.

جلسه کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات گنبدکاووس با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس و مدیرکل فناوری اطلاعات استانداری گلستان برگزار شد.

به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات گنبدکاووس، مهدی دهرویه در جلسه کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات گنبدکاووس که با حضور مدیرکل فناوری اطلاعات استانداری گلستان برگزار شد از برگزاری دور دوم انتخابات در گنبدکاووس با حساسیت بیشتر خبر داد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس افزود: شش دوره انتخابات در گنبدکاووس به مرحله دوم رفته است که در این مرحله نیز با همان راهبردهای مرحله اول که باعث کسب رتبه در کشور شد ادامه خواهیم داد.

جلسه کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات گنبدکاووس برگزار شد.

فرماندار ویژه گنبدکاووس تاکید کرد: هرگونه جانبداری از سوی مدیران و عوامل برگزاری انتخابات خلاف اندیشه ولایتمداری و بیانات مقام معظم رهبری می باشد و لذا برخورد قانونی لازم صورت خواهد گرفت.

وی با اشاره به وسعت جغرافیا و وجود تعداد ۲۳۰ شعبه اخذ رای در گنبدکاووس گفت: گنبدکاووس اولین شهر استان بود که به شبکه انتخاباتی وصل شد و فرایند اخذ رای در این شهرستان شروع شد.

فاطمه کاویانی مدیرکل فناوری اطلاعات استانداری گلستان نیز در این جلسه با بیان اینکه گنبدکاووس همواره در برگزاری انتخابات ممتاز بوده است افزود: جهت فراهم کردن تجهیزات و ارائه آموزش مشکلی نخواهیم داشت و آمادگی لازم را داریم.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.