ثبت نام 109 داوطلب عضویت در شورای اسلامی روستا در شهرستان گنبدکاووس در روز پنجم

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=112254کپی به کلیپ‌بورد

مهندس عبدالقدیرکریمی معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس در روز پنجم ثبت نام از داوطلبان شرکت در انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی روستا در شهرستان 109 نفر ثبت نام نهایی شده اند.
از این تعداد 95 نفر بخش مرکزی و 14 نفر بخش داشلی برون می باشند.
باقری بخشدار مرکزی گنبدکاووس گفت: 95 نفر از این افراد در روستاهای بخش مرکزی ثبت نام کرده اند که از این تعداد 91 نفر آقا و 4 نفر خانم بودند.
در مجموع 5 روز ثبت نام در بخش مرکزی 483 نفر ثبت نام کردند که 452 نفر آقا و 31 نفر خانم بودند.
بابایی نژاد بخشدار داشلی برون اعلام کرد ثبت نام از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۸ در بخشداری انجام می شود که در روز پنجم 14 نفر ثبت نام کردند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.