تكميل پست برق گنبد ۴ نياز به اعتبارات ويژه دارد.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=100652کپی به کلیپ‌بورد

سرپرست فرمانداري ويژه شهرستان گنبد كاووس در جلسه اي مشترك با معاون مدير عامل برق استان گلستان اظهار داشت: تكميل پروژه مدرن GIS پست فشرده برق گنبد ۴ نياز شهر گنبد كاووس است كه در تخصيص اعتبارات آن همكاري فرمانداري ،نماينده و مسئولان برق لازم و ضروري است.

مهندس حميدي با اشاره به اهميت تامين برق مركز شهر احداث پست گنبد ۴ را با توجه به توسعه روز افزون شهر و ساخت و سازها در طبقات و افزايش مشتركان شهري لازم و ضروري دانست .
وي نيازهاي شهرستان در بخش برق را اصلاح شبكه هاي شهري و روستايي و تامين روشنايي مناطق توسعه اي جديد عنوان كرد و افزود: افزايش روشنايي در مناطق شهري و روستايي در كاهش جرائمي مثل سرقت تاثير گذار است.
موسوي معاون شركت برق استان نيز در اين جلسه با اشاره به اهميت ايجاد پستهاي برق در شهرستان گنبد كاووس با توجه به وسعت و گستردگي آن يادآور شد: تا كنون ۲ پست ۶۳ كيلو ولت خارج از شهر و ۳ پست در محدوده شهر گنبد كاووس احداث شده وي خاطر نشان كرد: پست برق گنبد ۴ يكي از ۷ پست برق مدرن GIS كشور است كه در مركز شهر گنبد احداث شده و به دليل كسري بودجه متوقف شده اما با پيگيري هاي بيشتر و تامين اعتبار مي توان اين پست را تكميل كرد.
مهندس اكبري رئيس شركت برق گنبد كاووس نيز از عقد قرار داد با مسكن و شهرسازي براي حصار كشي محوطه به عنوان انبار شركت برق خبر داد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در نشستی با حضور رئیس اداره ثبت اسناد و جمعی از سر دفتر داران شهرستان ، ضمن تأکید بر اهمیت جایگاه ثبت اسناد و املاک، گفت: ما می‌توانیم دقیق‌ترین و معتبرترین آمار را از مجموعه ثبت اسناد و املاک کشور داشته باشیم. این آمار نه تنها برای تصمیم‌گیری‌های مدیریتی در حوزه ازدواج و طلاق، بلکه در زمینه صدور سند و سایر موضوعات مربوطه بسیار مهم است.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در نشست با بخشدار مرکزی و همکاران ، بر اهمیت توجه ویژه به بخشداری مرکزی تاکید کرد و گفت: جمعیت بخش مرکزی ما از ۷ شهرستان استان گلستان بیشتر است و این نشان‌دهنده اهمیت و جایگاه ویژه این بخشداری در شهرستان ماست .
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در جشن نوروزگاه که به مناسبت حضور مهمانان نوروزی و شهروندان در جوار بزرگترین برج آجری جهان برگزار شد، ضمن عرض سلام و احترام به حاضران، سلام استاندار گلستان را به حاضرین منتقل کرد. دکتر سلیمان هاشمی با آرزوی قبولی طاعات و عبادات ، از ظرفیت‌های فراوان شهرستان در زمینه‌های تاریخی، فرهنگی و انسانی سخن گفت.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در مراسم تحویل یک دستگاه آمبولانس و ۲ دستگاه خودروی نجات به تشریح تلاش‌های اعضای جمعیت هلال احمر و اهمیت همکاری در زمینه مدیریت بحران پرداخت. دکتر سلیمان هاشمی با اشاره به زحمات مدیر مجموعه، جناب آقای نودهی، که سال‌ها در حوزه هلال احمر فعالیت داشته است، بر لزوم تقدیر و تشکر از تمامی عزیزانی که در این حوزه تلاش می‌کنند، تأکید کرد.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس در اولین جشنواره شیرینی و غذاهای سنتی ترکمن گفت: میراث فرهنگی باید به عنوان یک سبک ملی حفظ شود دکتر سلیمان هاشمی در مراسم افتتاحیه اولین جشنواره شیرینی و غذاهای سنتی ترکمن، بر اهمیت حفظ و معرفی میراث فرهنگی تأکید کرد. وی از متولیان وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خواست تا این میراث معنوی را به عنوان یک سبک ملی در نظر بگیرند و اقدامات لازم را در این راستا انجام دهند.
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه گنبدکاووس در ادامه دیدارهای مردمی خود با هدف رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم این هفته نیز با مردم دیدار کرد. دکتر سلیمان هاشمی با ۶۶ تن از مراجعه‌کنندگان ملاقات کرد و ضمن قرار گرفتن در جریان مسائل و مشکلات آنها به صورت موردی دستورات مقتضی را صادر کرد.