تقویت امید و پیوند مردم با نظام سیاسی از فرصت های برگزاری انتخابات است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=111214کپی به کلیپ‌بورد

تقویت امید و پیوند مردم با نظام سیاسی از فرصت های برگزاری انتخابات است

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری گلستان با اشاره به برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در سالجاری و تشریح فرصت ها و چالش های آن در کشور گفت: تقویت امید و نشاط سیاسی در جامعه و نیز تحکیم پیوند مردم با نظام سیاسی از جمله فرصت هایی است که برگزاری انتخابات در کشور ایجاد می کند.
حمیدرضا چوبداری در جلسه شورای اداری شهرستان گنبدکاووس افزود: افزایش حس وفاداری و نیز تزریق روح جدید در کالبد قانونگذاری کشور در انتخابات مجلس شورای اسلامی از دیگر فرصت هایی است که انتخابات در اختیار نظام و مسئولان قرار می دهد و باید از این فرصت ها برای ایجاد وحدت و پیشبرد امور کشور استفاده شود.
وی به چالش ها و تهدیدهای برگزاری انتخابات نیز اشاره کرد و گفت: بروز اختلافات قومی محلی و مذهبی، تشدید شکاف های سیاسی و تلاش برای تضعیف مشروعیت نظام سیاسی از سوی گروه‌های معاند خارج از کشور و مخالفین داخلی از جمله چالش‌هایی است که می‌تواند بر بستر انتخابات شکل بگیرد و بایستی با برگزاری انتخابات سالم و قانون مند از آنها دوری کنیم.
جانشین رئیس و دبیر ستاد انتخابات استان گلستان تصریح کرد: مجریان و برگزارکنندگان انتخابات بایستی با پذیرش تعارض منافع، دیدگاه‌ها و نگرش‌ها در نزد نامزدهای انتخابات، رعایت اصل بیطرفی را سرلوحه امور قرار داده و با رعایت قانون و اقتدار در اجرای آن، پذیرش اصل داوری مردم و وفاداری به صندوق رای، برگزاری حرفه ای و کم چالش انتخابات را تضمین کنند.
چوبداری به نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی هم توصیه کرد که از قوم گرایی و قبیله گرایی که به انسجام ملی لطمه می زند پرهیز کرده و برگزارکنندگان و مجریان انتخابات نیز با برگزاری اصولی آن روحیه امید در مردم و مشروعیت نظام را تقویت و نقشه های دشمنان را نقش بر آب کنند.
وی تصریح کرد: افزایش مشارکت مردم در انتخابات، سیاست اصلی نظام و از توصیه های همیشگی رهبر معظم انقلاب است و بایستی در عمل مورد توجه مسئولان و مجریان انتخابات قرار بگیرد.
مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری گلستان در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح فرازهایی از بیانیه گام دوم انقلاب که توسط رهبری منتشر شد، خاطرنشان کرد: همه مدیران و مسئولان بایستی با مطالعه این بیانیه و گذاشتن جلسات ویژه به تبیین ابعاد مختلف آن بپردازند.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه شهرستان گنبدکاووس از اجرای مطالعات و جانمایی احداث مزرعه خورشیدی در ۲ هزار هکتار از اراضی شمال گنبدکاووس خبر داد. سلیمان هاشمی در جلسه بررسی نظام مسائل حوزه انرژی گنبدکاووس با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و دیگر مسئولان حوزه انرژی کشور در گنبدکاووس اظهار کرد: با حضور مدیرعامل شرکت توانیر، عملیات اجرایی پست توزیع برق گنبد پنج آغاز شد تا با تکمیل و بهره‌برداری آن بخش اعظمی از مشکلات برق شهرستان حل شود
مدیرعامل شرکت توانیر از ناترازی ۲۰ هزار مگاواتی برق در کشور خبر داد و تأکید کرد: با همکاری همه مشترکان خانگی، تجاری، صنعتی و اداری در صرفه‌جویی مصرف برق، می‌توان خاموشی‌ها را به حداقل رساند. مصطفی رجبی مشهدی در حاشیه بازدید از شبکه برق شهر مرزی کرند از توابع گنبدکاووس با اشاره به ناترازی قدیمی در تأمین برق، بیان کرد: ساخت نیروگاه‌های خورشیدی و حرارتی در کنار مدیریت مصرف با مشارکت مردم، از راهکارهای کلیدی برای جبران این کسری تا پایان برنامه هفتم توسعه است.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
۲ پروژه کلیدی در ایستگاه برق فجر گنبدکاووس با هدف تقویت زیرساخت‌های برق و پایداری ولتاژ در این منطقه با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به بهره‌برداری رسید. این دو پروژه با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال از منابع شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به سرانجام رسیده است.
عملیات اجرایی پست فوق توزیع ۶۳/۲۰ کیلوولت «گنبد پنج» با ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر و خط دو مداره پابه تلسکوپی ۶۳ کیلوولت تغذیه‌کننده آن آغاز شد. اجرای این طرح در راستای توسعه زیرساخت‌های برق‌رسانی و تأمین انرژی پایدار برای ۱۵۸ هزار مشترک برق گنبدکاووس است.
در روز ملی گندم و نان با تقدیم شاخه گل از زحمات نانوایان گنبدی تقدیر شد. صبح امروز دکترسلیمان هاشمی سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس به همراه تعدادی از مدیران شهرستانی به مناسبت ۳۱ فروردین روز ملی گندم و نان با حضور در برخی از نانوایی‌های سطح شهر با تقدیم شاخ گل از زحمات آنها تقدیر کرد.
معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به چالش جدی تنش آبی در ۲۴ هزار روستای ایران، گفت: ۱۳ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار و ۱۱ هزار روستای زیر ۲۰ خانوار با کمبود آب مواجه هستند. ذوالفقار مهدی‌زاده روز شنبه در حاشیه بررسی مسائل انرژی گنبدکاووس راهکارهای مقابله با این بحران را تشریح کرد.