تقویت ارتباط مردم و مسوولان در گلستان اولویت است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=115758کپی به کلیپ‌بورد

تقویت ارتباط مردم و مسوولان در گلستان اولویت است

استاندار گلستان با تاکید بر اولویت تقویت ارتباط مردم و مسوولان در استان، گفت: ارتباط مستقیم و بدون واسطه مدیران با مردم روش و منش دولت سیزدهم محسوب می شود و همه ما به عنوان خادمان مردم موظف به حرکت در این مسیر هستیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری ویژه گنبدکاووس، علی‌محمد زنگانه روز پنجشنبه در آیین متمرکز افتتاح و شروع عملیات اجرایی پروژه‌های دهه فجر ۱۴۰۲ گنبدکاووس در روستای قوینلی این شهرستان اظهار کرد: از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم ارتباط بدون واسطه با مردم در دستورکار قرار گرفت و علاوه بر جمعه‌های خدمت، ملاقات مردمی در روزهای سه‌شنبه و اعزام کاروان خدمت به روستاها، سفر به شهرها را برای بررسی میدانی مشکلات و تبیین دستاوردها آغاز کردیم.

تقویت ارتباط مردم و مسوولان در گلستان اولویت است

وی ادامه داد: در سفر به شهرها، مسوولان استانی و شهرستان در کنار هم با برپایی میزخدمت، مشکلات مردم را مورد رسیدگی قرار می دهند و به اتفاق نخبگان، معتمدان و علما نظام مسائل آن شهرها را بررسی و تدابیر اخذ شده برای آنها را در دیدار مردمی اعلام می‌کنیم.

استاندار گلستان با تاکید بر تلاش دولت در مسیر توسعه خدمت به مناطق روستایی، گفت: روستاهای گنبدکاووس به طور ۱۰۰ درصدی از گاز طبیعی و برق برخوردار هستند و از ۱۶۱ روستای بالای ۲۰ خانوار این شهرستان در ۱۰۶ روستا خانه بهداشت و ۲۱ روستا هم مرکز جامع سلامت فعال شده است.

زنگانه افزود: ۶۴ درصد مدارس روستایی گنبدکاووس مقاوم و نوسازی شده و تمام روستاهای این شهرستان طرح هادی دارند و مرحله نخست این طرح در ۷۰ درصد روستاها اجرایی شده است.

تقویت ارتباط مردم و مسوولان در گلستان اولویت است

زنگانه افزود: ۶۴ درصد مدارس روستایی گنبدکاووس مقاوم و نوسازی شده و تمام روستاهای این شهرستان طرح هادی دارند و مرحله نخست این طرح در ۷۰ درصد روستاها اجرایی شده است.

استاندار گلستان با تاکید بر اهمیت مدیریت حمل زباله و پسماند در جلوگیری از بیماری‌ها، گفت: ۱۴ بهمن ماه بیش از ۲۱۲ میلیارد ریال به حساب دهیاری‌های گنبدکاووس واریز و در طول یک سال گذشته ۴۲۹ پروژه عمرانی با اعتبار ۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال توسط دستگاه های خدمات‌رسان در حوزه روستایی این شهرستان اجرایی شد.

زنگانه افزود: همچنین در دولت سیزدهم ۲۴۹ هزار متر مربع از معابر روستایی در شهرستان گنبدکاووس با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال با مشارکت بنیاد مسکن و دهیاری ها زیرسازی و آسفالت شد و در راستای ارتقای امنیت ۳۱۴ دستگاه دوربین مدار بسته در ۴۷ روستای بخش مرکزی و ۲۳ دوربین هم در ۱۲ روستای بخش داشلی برون نصب و راه‌اندازی شد.

تقویت ارتباط مردم و مسوولان در گلستان اولویت است

وی اظهار کرد: امسال ۳۹۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات اشتغال از محل تبصره ۱۸ به حوزه روستایی شهرستان برای ایجاد اشتغال خانگی و حمایت از افراد جویای کار و زنان سرپرست خانوار در قالب پروژه‌های مختلف به ویژه طرح پیشرفت ۱۱۰ روستا تخصیص پیدا کرده است.

به گفته وی، شاخص سرمایه‌گذاری در بخش‌های عمرانی و اقتصادی نشان می‌دهد گلستان در حال حرکت به سمت چشم انداز اولیه و تحقق سرمایه‌گذاری ۲ هزار و ۲۴۰ میلیارد ریالی است.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.