ترابی : کم توجهی و بی اعتنایی به نیازمندان ما را از لطف و رحمت الهی محروم خواهد کرد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=113021کپی به کلیپ‌بورد

ترابی : کم توجهی و بی اعتنایی به نیازمندان ما را از لطف و رحمت الهی محروم خواهد کرد

امام جمعه گنبدکاووس گفت: دی دین مبین اسلام کمک به نیازمندان و دستگیری از آنها بالاخص ایتام و مساکین به‌عنوان یک امر مهم اجتماعی سفارش فراوانی شده است و اگر این سنت الهی بیش از پیش در جامعه نهادینه و ترویح شود، دیگر نیازمندی نخواهیم داشت.
حجت الاسلام محمود ترابی امام جمعه گنبدکاووس افزود: هر فرد توانمندی به اندازه بضاعت خود می‌تواند در این امر اجتماعی و خداپسندانه سهیم شود زیرا خداوند متعال ۱۰ برابر آن را به آنها باز می‌گرداند و از سویی دیگر کم توجهی و بی اعتنایی به نیازمندان ما را از لطف و رحمت الهی محروم خواهد کرد.
همچنین در حاشیه این مراسم از خانواده ۶ شهید دوران دفاع مقدس و مدافع حرم استان گلستان با اهدای لوح سپاس و هدایایی از سوی محمد شهرکی نیکوکار گنبدی تجلیل شد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.