به مناسبت میلاد حضرت زهرا سلام الله از کارکنان بانو در فرمانداری ویژه گنبدکاووس تجلیل شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=116613کپی به کلیپ‌بورد

در آستانه ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله و به مناسبت گرامیداشت روز مادر و روز زن، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس با همراهی سرپرست هماهنگی امور عمرانی و روسای اداره سیاسی، امنیتی، اجتماعی و برنامه ریزی و هماهنگی امور اقتصادی از بانوان فرمانداری ویژه تقدیر نمود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی فرمانداری ویژه ، مهدی دهرویه ضمن گرامیداشت میلاد باسعادت حضرت فاطمه الزهرا(س) و تبریک روز مادر و زن، گفت: بانوان همکار افزون بر خانه داری، همسرداری و فرزند داری عهده دار مسئولیت در بخش های مختلف فرمانداری هستندکه جای تقدیر دارد .

وی بر لزوم همکاری و همیاری همه کارکنان تاکید کرد و افزود: باید قدر هر لحظه از زندگی را بدانیم.

وی با اشاره به تجدد و نوگرایی در هر دوره ای بر تربیت صحیح فرزندان در خانواده تاکید کرد و یادآور شد: مادرو پدر ستون خانواده هستند و ایفاگر مهم ترین نقش در زندگی همه ما هستند.

در پایان از کارکنان بانوی فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس با اهدای لوح تقدیر و هدیه تجلیل شد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس در نشست با فعالین اقتصادی این شهرستان گفت : این شهرستان مرزی دارای ظرفیت بالا در ایجاد مزارع تولید برق خورشیدی دانست و گفت: بدون مشارکت بخش خصوصی توسعه میسر نخواهد شد.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در دیدار با بزرگان قوم بزرگ سیستانی، ضمن ابراز تشکر از محبت و برادری آنان، به اهمیت وحدت و همدلی در این منطقه اشاره کرد و گفت: حضور شما عزیزان، نماد همبستگی و وفاق در جغرافیای پهناور گنبد کاووس و استان گلستان است.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در نشست مشترک با نماینده مجلس ، مدیرکل ورزش و جوانان استان ، شهردار و شورای شهر به اهمیت ورزش والیبال در منطقه اشاره کرد و گفت: حضور آقای تقوی، رئیس هیئت والیبال کشور نشان‌دهنده اهمیت این ورزش در شهرستان ماست.
رئیس فدراسیون والیبال از عزم جدی برای بازگرداندن گنبدکاووس به لیگ برتر خبر داد و با ستایش از تغییر رویکرد مسئولان این شهر، قول داد مسیر بازگشت تیم شهرداری گنبد به سطح اول والیبال ایران را هموار کند. میلاد تقوی شامگاه شنبه در جلسه‌ای با حضور مسوولان گنبدکاووس در فرمانداری این شهر با اشاره به تلاش‌های گذشته فدراسیون برای حفظ گنبدکاووس در لیگ برتر، گفت: سال قبل، ۵۱ روز قرعه‌کشی لیگ را به تعویق انداختیم، اما اراده لازم برای تیم‌داری وجود نداشت.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
رئیس فدراسیون والیبال که برای تماشای فینال جام رمضان به گنبدکاووس سفر کرده بود در میان غوغای تماشاگران پرشور گنبدی، گفت: گنبدکاووس، قلب تپنده والیبال ایران است و جای‌ خالی تیمی از این شهر با هوادارانش در لیگ برتر به شدت احساس می‌شود. به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه ، شامگاه شنبه در سالن المپیک گنبدکاووس، از تغییر رویکرد مسئولین گلستان و گنبدکاووس برای حمایت از والیبال قدردانی کرد و نوید داد: با تمام توان مسیر بازگشت گنبد به لیگ برتر را هموار خواهیم کرد.
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه گنبد کاووس گفت: دکتر کریمی با تجربیات ارزشمند خود در سطوح استانی و ملی، می‌تواند تحولات مثبتی را در این حوزه ایجاد کند. دکتر سلیمان هاشمی افزود: دکتر کریمی سابقه فعالیت در حوزه‌های اقتصادی و غیر اقتصادی در استان، به ویژه به عنوان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، و همچنین تجربه در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری را دارد. این تجارب می‌تواند به سازمان نظام مهندسی کمک کند تا در زمینه‌های مختلف به ویژه در توسعه ساخت و سازهای اصولی و پایدار، موفق‌تر عمل کند.