برای کنترل و پیشگیری از بیماری کرونا مردم دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=111834کپی به کلیپ‌بورد

برای کنترل و پیشگیری از بیماری کرونا مردم دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند

مهندس عبدالقدیر کریمی معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس در جلسه شورای زکات گنبدکاووس با ابراز نگرانی از روند رو به رشد شیوع کرونا در این شهرستان گفت: برای کنترل و پیشگیری از این بیماری مردم دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی را با حساسیت بیشتری رعایت کنند.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گلستان پیش‌بینی کرد که با توجه به ظرفیت‌های بخش کشاورزی و دامداری این استان امسال ۵۵۴ میلیارد ریال توسط کشاورزان این استان پرداخت شود.
عباس عباسی اظهار داشت: پارسال رقم پیش بینی شده برای جمع آوری زکات در گلستان ۴۸۰ میلیارد ریال بود که به دلیل وقوع سیل و خسارت ناشی از آن ۴۱۶ میلیارد ریال جمع آوری شد که بخش قابل توجه آن صرف کمک به نیازمندان و ۱۲۰ هزار خانوار مددجوی زیرپوشش کمیته امداد و بهزیستی استان شد.
وی سهم گنبدکاووس از زکات جمع آوری شده سال گذشته را افزون بر ۶۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: سهمیه پیش بینی شده امسال زکات این شهرستان ۱۲۵ میلیارد ریال است که تاکنون افزون بر ۱۰ درصد آن جمع آوری شد.
رییس کمیته امداد منطقه ۲ گنبدکاووس هم دراین جلسه گفت: پارسال پنج هزار و ۱۸۰ مودی زکات گنبدکاووس ۶۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال زکات پرداخت کردند که در مقایسه با سال ۹۷ حدود ۲۸ درصد کاهش داشت که دلیل اصلی آن وقوع سیل و وارد شدن خسارت به برخی مزارع کشاورزی بود.
رحیم تیموری با بیان اینکه از مجموع زکات جمع آوری شده پارسال ۹۵ درصد صرف کمک به خانوارهای نیازمند و مددجویان کمیته امداد گنبدکاووس شد افزود: تامین جهیزیه، پرداخت کمک هزینه تحصیل، معیشت و توزیع هفت هزار سبد غذایی از جمله اقدامات حمایتی از محل زکات بوده است.
آخوند مدد هوشمند امام جمعه اهل سنت شهر اینچه برون هم در این جلسه زکات را از ارکان دین اسلام دانست و گفت: پرداخت زکات و اقامه نماز سبب نازل شدن رحمت الهی می‌شود و ضروری است تا علما و روحانیون مردم را از اهمیت انجام این فریضه الهی آگاه کنند.
همچنین حجت الاسلام محمود ترابی امام جمعه گنبدکاووس در این جلسه با اینکه پرداخت زکات در هر ۲ فقه شیعه و اهل سنت مورد توجه قرار دارد خواستار آسیب شناسی برای کمک‌ اندک مردمی مناطق اهل سنت‌نشین گنبدکاووس به صندوق‌های صدقات کمیته امداد شد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.