نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

باید تلاش کنیم از ظرفیت بانوان در افزایش مشارکت حداکثری در انتخابات استفاده کنیم

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=111515کپی به کلیپ‌بورد

باید تلاش کنیم از ظرفیت بانوان در افزایش مشارکت حداکثری در انتخابات استفاده کنیم

معاون استانداروفرماندار ویژه گنبدکاووس در کارگاه آموزشی آسیب‌های اجتماعی پس از طلاق ویژه بانوان گنبدکاووس از عملکرد حوزه بانوان در رابطه با کاهش آسیب‌های اجتماعی در خانواده‌ها و برگزاری نشست‌های این‌چنینی با حضور کارشناسان و اساتید خبره با هدف تقویت بنیان خانواده‌ها قدردانی کرد و گفت: حتما باید به حوزه بهداشت فردی و مسائل روحی بانوان توجه شود.
مهندس عبدالقدیر کریمی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد جمعیت شهرستان را بانوان تشکیل می‌دهند، افزود: هر چه در توان داریم را به کار خواهیم گرفت تا بانوان گنبدکاووس شاد، فعال و پویا باشد و با انگیزه و اراده بیشتری در حوزه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی و اجتماعی وارد شوند.
وی با تاکید بر تاثیرگذاری نقش بانوان در خانواده گفت: باید تلاش کنیم از ظرفیت بانوان در افزایش مشارکت حداکثری در انتخابات استفاده کنیم.
کارشناس ارشد روانشناسی، تقویت روابط بین اعضای خانواده را مهمترین عامل تحکیم بنیان خانواده‌ها به عنوان هسته اولیه جامعه دانست و از والدین خواست وقت بیشتری را به خانواده و تربیت فرزندان اختصاص دهند.
قدیر شهبازی با بیان اینکه آسیب‌ها و بحران‌هایی که امروزه خانواده‌ها را تهدید می‌کند به دلیل فراوانی آنها به موضوع مورد توجه کارشناسان حوزه اجتماعی تبدیل شده‌است، خاطرنشان کرد: ناتوانی در تربیت فرزندان، ایجاد مشکلات عاطفی برای کودکان و سوق پیدا کردن به سمت انزواطلبی از جمله تبعات زیانبار این بحران‌ها بوده و مهمترین راهکار برای حل این معضلات تحکیم روابط در محیط خانواده است.
این کارشناس ارشد روانشناسی فعال در مرکز اورژانس اجتماعی گنبدکاووس با اشاره به تاثیر عملکرد والدین در محیط خانواده بر تربیت فرزندان، گفت: امروزه پدر و مادر خود را با فضای مجازی و خیلی مسائل دیگر مشغول کرده و از فرزندان خود غافل شده‌اند در صورتی که آنان نیازمند توجه هستند و از طرف دیگر باید به فرزندان مسئولیت داده شود تا احساس ارزشمندی در آنان تقویت شود.
شهبازی با برشمردن تعارض‌های اجتماعی که در برخی مواقع منجر به طلاق در خانواده می‌شود، گفت: دخالت نابجای اطرافیان، کاهش مسئولیت‌پذیری، نبود نظم در نوع روابط اعضای خانواده، بحث فرهنگی و طبقاتی که نتیجه تبلیغ تجمل‌گرایی در فضای مجازی است و کاهش میل جنسی در میان زوج‌ها به دلیل مسائل مختلف از جمله استرس و اعتیاد از جمله موارد شکل‌گیری طلاق در جامعه محسوب می‌شود.
مژگان میرزا مشاور فرماندار گنبدکاووس در امور بانوان نیز در این نشست به تشریح راهکارهای پیشگیری از طلاق پرداخت و گفت: تقویت مهارت‌های ارتباطی و نیز تلاش برای کاهش تعارضات بین زوجین از جمله راهکارهای پیشگیری از طلاق محسوب می شود

باید تلاش کنیم از ظرفیت بانوان در افزایش مشارکت حداکثری در انتخابات استفاده کنیم

 

باید تلاش کنیم از ظرفیت بانوان در افزایش مشارکت حداکثری در انتخابات استفاده کنیم

 

باید تلاش کنیم از ظرفیت بانوان در افزایش مشارکت حداکثری در انتخابات استفاده کنیم

 

باید تلاش کنیم از ظرفیت بانوان در افزایش مشارکت حداکثری در انتخابات استفاده کنیم

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه گنبدکاووس در این مراسم با بیان اینکه این شهرستان مرزی به سبب سکونت اقوام و مذاهب اسلامی در استان گلستان، ایران و جهان اسلام به سرزمین وحدت و برادری مشهور است، تصریح کرد: توسعه و پیشرفت گنبدکاووس هم در سایه وحدت اقوام محقق خواهد شد. دکتر سلیمان هاشمی افزود: مردم سال‌هاست که دغدغه و مطالبه توسعه این شهرستان را دارند و به آنها قول می‌دهیم با بهره‌گیری از ظرفیت اقوام آن‌را محقق کنیم.
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس روز پاسدار را به پاسداران عزیز تبریک گفت. دکتر سلیمان هاشمی در اهمیت روز پاسدار به حضور در جمع فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ، فرمانده یگان ۶۰ زرهی عمار یاسر و مسئولان شهرستان گنبد کاووس اشاره کرد و از حجت الاسلام والمسلمین ترابی و همکاران شورای تأمین و شورای اسلامی شهر گنبدکاووس و شهردار قدردانی کرد.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس در جمع مدیران ادارات و نهادهای گنبدکاووس به‌مناسبت آغاز دهه فجر پیروزی انقلاب،هم در این مراسم با تبریک دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گفت: دهه فجر و شهیدانی که در راه پیروزی انقلاب جان خویش را نثار کردند محور وحدت و برادری هستند. دکترسلیمان هاشمی افزود: گنبدکاووس دومین شهرستان استان گلستان است که در ایام دهه فجر پروژه‌های قابل توجه عمرانی و اقتصادی آن به ارزش ۲۰ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری یا عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری گنبدکاووس گفت: مشکلات و کمبودهای این شهرستان مرزی که سرزمین و نماد وحدت و برادری است باید با وفاق و تلاش همگانی رفع شود. دکتر سلیمان هاشمی افزود: بزودی یک شورای وفاق در گنبدکاووس تشکیل خواهد شد تا در سایه آن ظرفیت‌ها و راهکارهای رفع مشکلات و کمبودهای این شهرستان اندیشده و برای رفع آن گام برداریم.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری در این مراسم با تبریک عید مبعث، بیان کرد: برگزیده شدن نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) به پیامبری از نعمت‌های عظمای خداوند به جهان بشریت است زیرا توحید و خداپرستی که دستاورد بزرگ بعثت است به مسلمانان و جامعه بشری داده شد. آخوند کمال غراوی افزود: عمل به آیات الهی و تزکیه نفس که هدف رسالت پیامبر(ص) است ما را از فساد و گمراهی مصون می دارد.
سرپرست معاونت سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به زندگی مسالمت آمیز همراه با وحدت اقوام و مذاهب اسلامی ساکن در این استان، تصریح کرد: برخلاف برخی باورها که سکونت اقوام در یک منطقه را تهدید می‌دانند اما این باورها درمورد گلستان صدق نمی‌کند و اقوام ساکن در آن همیشه یک فرصت بوده و هستند. محمد حمیدی روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه فرمانداران قدیم و جدید شهرستان مرزی گنبدکاووس افزود: استفاده از ظرفیت اقوام و نخبگان آنها در مناصب، راهبرد و شعار وفاق رییس جمهور است و ایشان هم به صورت