معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه گنبدکاووس می گوید که تنوع اقوام و فرهنگ ها . انواع بازی های بومی و محلی آنان، از بهترین فرصت ها برای پر کردن اوقات فراغت نوجوانان و جوانان در این شهرستان است.
فرهاد شیبک درجلسه ستاد ساماندهی امور جوانان این شهرستان با موضوع اوقات فراغت، گفت: برگزاری جشنواره های مختلف بازی های بومی و محلی بویژه در روستاها می تواند علاوه بر پرکردن اوقات فراغت نوجوانان و جوانان، به حفظ این میراث فرهنگی اقوام نیز کمک کند.
وی افزود: ادارات و نهادهای مختلف گنبدکاووس بالاخص دانشگاه ها و مدارس، ظرفیت ها و امکانات سخت افزاری خوبی دارند که می توان از آن برای پر کردن اوقات فراغت نوجوانان و جوانان بویژه درحوزه فعالیت های ورزشی استفاده کرد.
شیبک هزینه بالای فعالیت های ورزشی و کلاس های اوقات فراغت را از موانع بزرگ بر سر راه خانواده های متوسط به پایین جامعه دانست و اضافه کرد: باید تلاش شود هزینه ها به حداقل برسد تا جمعیت زیادی از نوجوانان و جوانان از این کلاس ها و فعالیت ها استفاده کنند.
وی تصریح کرد: آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، دانشگاه ها، شهرداری و شورای شهر از ادارات و نهادهایی هستند که می توانند بیشترین نقش آفرینی را با توجه به امکاناتی که در اختیار دارند، برای کاهش هزینه کلاس های اوقات فراغت داشته باشند.
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ویژه گنبدکاووس به راه اندازی اتاق فکر جوانان در اداره ورزش و جوانان این شهرستان که امروز صبح صورت گرفت، اشاره کرد و گفت: این اتاق فرصت مناسبی برای بیان نقطه نظرات و دیدگاه های جوانان درحوزه های مختلف و گامی برای تحقق بیانیه رهبری موسوم به گام دوم انقلاب است.
شیبک، مطالبه گری را از خصوصیات بارز و نقطه مثبت جوانان دانست و افزود: همه مدیران دستگاه های اجرایی موظفند به مطالبات این نسل توجه و به آن پاسخ دهند و یا درحد امکان از آن استفاده کنند.
وی همچنین برلزوم توسعه ورزش های همگانی بویژه در حوزه بانوان با برنامه ریزی مناسب متولیان به منظور استفاده این قشر از فضاهای ورزشی موجود تاکید کرد.
رییس اداره ورزش و جوانان گنبدکاووس نیز دراین جلسه از راه اندازی پورتال اطلاع رسانی این اداره ویژه اوقات فراغت جوانان خبر داد و گفت: در این پورتال همه هیات های ورزشی با مشخصات کامل مربیان و ساعت کلاس های آموزشی آنان درج شده تا خانواده ها و متقاضیان بتوانند براساس رشته مورد علاقه ثبت نام کنند.
حجت الله یوسفی بااشاره به راه اندازی اتاق فکر جوانان، افزود: این اتاق محلی برای تبادل نظر و بیان مطالبات جوانان درحوزه های مختلف است که پس از جمع بندی، مطالبات در اختیار فرمانداری برای ابلاغ به دستگاه های مختلف جهت پیگیری و اجرا قرار می گیرد.
وی همچنین با تاکید برضرورت همکاری و توجه بیشتر ادارات و نهادهای گنبدکاووس به حوزه جوانان، اضافه کرد:
در یک مورد که از چند ماه پیش و طی مکاتباتی از بانک ها خواسته شد تا میزان تسهیلات پرداختی حوزه ازدواج جوانان را اعلام کنند، متاسفانه بیشتر بانک ها هنوز این آمار را اعلام نکردند.
یوسفی گفت: توجه به مسائل و مشکلات جوانان و تلاش برای رفع آن مختص اداره ورزش و جوانان نیست بلکه همه ادارات و نهادها براساس شرح وظایف مشخص شده در دستورالعمل ستاد ساماندهی جوانان مسئولیت دارند.