بازدید رییس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از شرکت زنجیره ای مرغ تخم گذار کاسپین طلایی چیکا

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=113158کپی به کلیپ‌بورد

بازدید رییس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از شرکت زنجیره ای مرغ تخم گذار کاسپین طلایی چیکا

محمد جواد عسکری روز جمعه در حاشیه بازدیداز شرکت زنجیره ای مرغ تخم گذار کاسپین طلایی چیکا درگنبدکاووس افزود: خریداری تضمینی محصولات کشاورزی به نفع تولیدکننده، مصرف کننده و آینده کشور خواهد بود و با دنبال کردن این مسیر به تولیدات مطلوب دست پیدا خواهیم کرد.
وی اظهارداشت: نگاه و رویکرد این کمیسیون قیمت و خرید تضمینی محصولات دانه های روغنی کلزا، سویا، آفتابگردان، گلرنگ و پنبه است که پیرو آن اقدامات خوبی در استان گلستان آغاز شده است.
وی بیان کرد: در زمان حاضر کشور نیازمند دانه های روغنی بوده و معادل هزینه های مصرفی کل دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی اعتبار به خارج از کشور داده و بجای آن  روغن دریافت تصفیه و در اختیار مردم قرار می دهیم.
رییس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حمایت و پشتیبانی همه جانبه از محصولات کشاورزی، تولید کننده و  مصرف کننده در کمیته حمایت از بخش کشاورزی تولید به طور خاص مرغ، تخم مرغ، گوشت، پروتئین سفید و قرمز برای تداوم تولیدات از دولت سیزدهم انتظار است.
عسکری خاطرنشان کرد: در تولید محصولات کشاورزی با مشکل خشکسالی، تحریم ها  اتفاقات منطقه جنگ اکراین و روسیه و هم اتفاقات بین المللی رو به رو شدیم ولی به یقین در بخش تولید با جدیت و قاطعیت با تصویب قوانین از تولیدکننده و مصرف کننده حمایت می کنیم.
وی اظهارداشت: در راستای حمایت همه جانبه از بخش تولید نگاه و رویکردمان این بوده که دولت باید تولید محور و مصرف محور حرکت کند و هر ۲ را حمایت، هدایت و نظارت داشته باشد  تا ملت دچار مشکل نشوند.
رییس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی  با اشاره حذف ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی گفت: چاره ای جز انجام آن دولت نداشته زیرا این ارز ترجیحی فسادزا بود و  باید تعیین تکلیف می شد و  تولیدکنندگان هم راغب بوده که ارز تک نرخی شود.
کارخانه زنجیره کامل تولید مرغ‌های تخم‌گذار ، مرغ مادر و تخم‌مرغ را در شرکت کاسپین طلایی چیکا در زمینی به مساحت ۴۰۰ هکتار با سرمایه‌گذاری بالغ بر هشت هزار میلیارد ریال تاسیس شده که با تکمیل آن فرصت اشتغال برای بیش از ۷۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۲ هزار نفر به صورت غیرمستقیم فراهم شده است.
این زنجیره کامل تولیدی شامل ۶۰ هزار مرغ مادر تخم گذار، ۳۰۰ هزار قطعه پولت تخم گذار، سه میلیون قطعه مرغ تخم گذار، ۹۰۰ هزار پرورش پولت تخم‌گذار، صنایع وابسته از قبیل کارخانه خوراک آماده دام، کارخانه جوجه‌کشی، کارخانه بسته بندی، و فراوری تخم‌مرغ را شامل می شود.
این واحد تولیدی قابلیت تولید سالیانه ۷۵۰ هزار تن تخم‌مرغ در سال را دارد که معادل ۲۵ درصد کل تولید تخم‌مرغ کشور است.
گفتنی است در این بازدید دکتر شادمهر و دکترنوروزی نمایندگان مردم گنبدکاووس و علی آباد کتول در مجلس،  دکتر دهنوی معاون استاندار گلستان ، مهندس دهرویه معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس ، معاونین فرمانداری ویژه  و برخی مدیران استانی و شهرستانی گنبدکاووس حضور داشتند

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.