ایجاد تعاونیها و کارگاههای صنایع دستی در دهستان کرند در دستور کار مسئولان است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=101178کپی به کلیپ‌بورد

ایجاد تعاونیها و کارگاههای صنایع دستی در دهستان کرند در دستور کار مسئولان است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در گردهمایی مردم روستاهای هوتن و کرند و آی تمر که با حضور مسئولان در مسجد عرفانیه کرند برگزار شد اظهار داشت: کشور عزیزمان ایران در طول 35 سال گذشته با دشمنیهای استکبار جهانی روبرو شده و در این مدت در جریان هشت سال جنگ تحمیلی از هیچ خصومتی فروگذار نکرده است .
مهندس حمیدی تصریح کرد: دشمن با دیدن وحدت و یکپارچگی ملت ایران جنگ فرهنگی را بر علیه ملت مسلمان آغاز کرده زیرا می داند که اگر ملت ایران توسعه یافته شودقطعا نمونه یک حکومت دینی است بنابراین استکبار با ایجاد فتنه و دودستگی در میان ملتهای مسلمان می خواهد چهره دیگری از اسلام را معرفی کند .
وی افزود: در این جنگ فرهنگی هدف ایران نیست بلکه هدف اسلام است.
وی با اشاره به اینکه مبارزه با ظلم و تبعیض و استکبار از ارزشهای دینی و جزو تفکر اسلامی یادآور شد: مردم ایران از مکتب رسول الله و قیام امام حسین (ع) درسهای زیادی گرفتند و با نثار فرزندان خود تحت فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی یکپارچه و متحد در برابر دشمن ایستادگی کرده اند همچنانکه امام حسین (ع) با فدا کردن همه هستیش تلاش کرد تا دین جدش رسول الله زنده بماند و هم اکنون هم ملت یکپارچه و متحد پشت سر رهبر هوشمند خود است و دشمن نمی تواند با این ملت مقابله کند و جمهوری اسلامی ایران با تدابیر دولت تدبیر و امید بر مشکلات غلبه خواهد کردو با ایجاد آرامش و امنیت در مملکت و کنترل تورم و ارتقاء سطح رفاه راه پیشرفت را طی خواهد کرد.
وی تصریح کرد: توجه دولت به بخش خصوصی در مقابله با تحریم ها صورت می گیرد.
معاون استاندار گلستان با اشاره به اولویت قرار داشتن مسائل بخش داشلی برون در برنامه ریزیها خاطر نشان کرد: تکمیل آبرسانی فجر به طول 20 کیلومتر برای رساندن آب شرب سالم از پروژه های در دست پیگیری است که به هیئت دولت پیشنهاد شده است.
وی طرح گاز رسانی به منطقه را از دیگر طرحهای پیشنهادی منطقه عنوان کرد و افزود: تعریض جاده کرند هم از نیازهای منطقه است.
وی از پیگیری نصب اتبوستر ،تقویت برق روستای منطقه کرند خبر داد و گفت: شرکت تعاونی صحرای سبز کرند از مسیر قانون و با هدف بر آوردن انتظارات مردم باید ساماندهی شود.
وی با اشاره به اهمیت آب در منطقه یادآور شد: فواید سد چایلی که یک سد چند منظوره است و با اعتبارات ویزه انجام خواهد شد نصیب مردم منطقه خواهد شد و مردم از احداث سد چات که در نزدیکی مراوه تپه است هم بهره مند خواهد شد.

ایجاد تعاونیها و کارگاههای صنایع دستی در دهستان کرند در دستور کار مسئولان است

 

ایجاد تعاونیها و کارگاههای صنایع دستی در دهستان کرند در دستور کار مسئولان است

 

ایجاد تعاونیها و کارگاههای صنایع دستی در دهستان کرند در دستور کار مسئولان است

 

ایجاد تعاونیها و کارگاههای صنایع دستی در دهستان کرند در دستور کار مسئولان است

 

ایجاد تعاونیها و کارگاههای صنایع دستی در دهستان کرند در دستور کار مسئولان است

 

ایجاد تعاونیها و کارگاههای صنایع دستی در دهستان کرند در دستور کار مسئولان است

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.