ایجاد امنیت با مشارکت مردم و همه بخشهای جامعه میسر است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=101034کپی به کلیپ‌بورد

ایجاد امنیت با مشارکت مردم و همه بخشهای جامعه میسر است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس گفت: ایجاد و حفظ امنیت در جامعه به تنهایی برای نیروی انتظامی مقدور نیست بلکه مردم و همه بخشهای جامعه باید در این امر وظیفه خود را انجام دهند.
مهندس حمیدی روز دوشنبه در آیین صبحگاه مشترک نیروهای مسلح این شهرستان که به مناسبت هفته نیروی انتظامی تشکیل شده بود ، افزود: اگر در گذشته نه چندان دور برقراری امنیت و تثبیت آن بصورت فردی بوده است، امروزه این امر با پیشرفت جوامع، امکانپذیر نیست.
وی ادامه داد: رشد جوامع بشری موجب شده پیچیدگی های زیادی در آنها بوجود آید که برقراری امنیت نیز به شیوه های ایجابی نیازمند است.
مهندس حمیدی گفت: فرهنگ سازی و نیز رشد و توسعه متوازن در بخش های مختلف اقتصادی، فرهنگی ، اجتماعی و سیاسی نقش مهمی در برقراری امنیت و حفظ آن در هر جامعه ای دارد.
فرماندار ویژه گنبدکاووس، نیروی انتظامی را حافظ امنیت جامعه اعلام کرد و افزود: لباسی که این نیرو برتن می کند پیام آور آرامش برای مردم است و از این حیث مقدس است.وی گفت: اعتماد مردم به این نیرو وظیفه کارکنان آن را سنگین تر می کند .
مهندس حمیدی شهرستان گنبدکاووس را بزرگترین شهرستان گلستان از نظر وسعت و دارای مرز طولانی با ترکمنستان، اعلام کرد و گفت: با این وجود، نیروی انتظامی در تامین امنیت مرز و همچنین داخل مرز این منطقه انجام وظیفه کرده است.
سرهنگ پاسدار محمدعلی عسکری فرمانده انتظامی شهرستان گنبدکاووس نیز در این آیین گفت: برای گرامی داشت هفته نیروی انتظامی در این شهرستان برنامه های مختلفی تدارک دیده شده که انجام رژه موتوری، تجلیل از خانواده های شهدا و جانبازان ، دیدار با ائمه جمعه اهل سنت و شیعه، افتتاح شعبه پلیس در شهرک بهارستان از جمله آنهاست.
وی درخصوص عملکرد 6ماهه ناحیه انتظامی گنبدکاووس نیز گفت: متلاشی شدن باند سرقت از بانک ها و کشته شدن رییس این باند در درگیری یکی از دستاوردهای مهم بوده است.وی افزود: تشکیل قرارگاه مبارزه با سرقت یکی دیگر از اقدامات این ناحیه انتظامی بوده است که موجب شد سرقت از مغازه ها و منازل 23و 14درصد نسبت به 6ماهه مشابه پارسال کاهش یابد. در این آیین همچنین از تعدادی از نیروهای بازنشسته ، خانواده شهدا و جانبازان هم تقدیر شد.
انجام حرکات نمایشی از سوی همیاران پلیس از دیگر بخش های این مراسم بود

ایجاد امنیت با مشارکت مردم و همه بخشهای جامعه میسر است

 

ایجاد امنیت با مشارکت مردم و همه بخشهای جامعه میسر است

 

ایجاد امنیت با مشارکت مردم و همه بخشهای جامعه میسر است

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.