انتقال فرهنگ بسیجی، ایثار و شهادت به نسل جوان یک ضرورت است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=101691کپی به کلیپ‌بورد

انتقال فرهنگ بسیجی، ایثار و شهادت به نسل جوان یک ضرورت است

معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس در جلسه هماهنگی اعزام راهیان نور شهرستان گنبدکاووس با تاکید بر زنده نگه داشتن یاد و خاطره تمامی شهدای هشت سال دفاع مقدس گفت: انتقال فرهنگ بسیجی، ایثار و شهادت به نسل جوان که جنگ و دوران دفاع مقدس را ندیده اند یک ضرورت است.
مهندس حمیدی افزود: رزمندگان با یاری و کمک های مردمی و با هدایت و رهبری حضرت امام توانسته اند در جنگ تحمیلی در برابر تمامی زورگویان جهان ایستادگی و پیروز شوند.
وی اضافه کرد: برای آشنایی جوانان با این رشادت ها و ایثارگری های رزمندگان و مردم باید از اعزام این کاروان ها حمایت شود.
فرماندار ویژه گنبدکاووس از مسوولان دستگاه های اجرایی شهرستان خواست، مسوولان سپاه را که متولی اعزام این کاروانها هستند، یاری کنند.
سرهنگ رمضانعلی بادلی نیز در این جلسه افزود : اعزام کاروان راهیان نور شهرستان در روزهای سیزدهم اسفند ویژه برادران و نهم فروردین سال آینده ویژه بانوان انجام می شود.
وی گفت: این کاروان ها با استفاده از 25 دستگاه اتوبوس و همچنین چندین دستگاه خودروهای سبک برای پشتیبانی به مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس در جنوب کشور اعزام خواهند شد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گنبدکاووس افزود: همچنین در روزهای 18 و 19 اسفند نیز کاروان راهیان نور دانشجویی با استفاده از 10 دستگاه اتوبوس به این مناطق اعزام می شوند.
سرهنگ بادلی با بیان اینکه اعزام نیروهای مردمی به مناطق عملیاتی جنوب کشور یک حرکت آفندی است، گفت: در شرایطی که کشور مورد هجمه مختلف فرهنگی دشمنان قرار دارد ، اعزام نیروهای مردمی خصوصا جوانان به این مناطق یک حرکت فرهنگی است و جامعه را در برابر تهاجمات دشمن بیمه می کند.
وی افزود: اعزام این کاروان ها در راستای ترویج فرهنگ بسیجی، ایثار و شهادت و همچنین زنده نگه داشتن خاطره و رشادت های رزمندگان است.
به گفته وی، در چند ماه گذشته نیز در چندین مرحله دانش اموزان دختر و پسر گنبدکاووس به مناطق عملیات جنوب کشور اعزام شده بودند.
پیش از تعطیلات نوروزی سال گذشته بیش از 1300 نفر از گنبدکاووس به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شده بودند

انتقال فرهنگ بسیجی، ایثار و شهادت به نسل جوان یک ضرورت است

 

انتقال فرهنگ بسیجی، ایثار و شهادت به نسل جوان یک ضرورت است

 

انتقال فرهنگ بسیجی، ایثار و شهادت به نسل جوان یک ضرورت است

 

انتقال فرهنگ بسیجی، ایثار و شهادت به نسل جوان یک ضرورت است

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.