افزایش کیفیت و عرضه غذای سالم عین اقتصاد مقاومتی است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=104257کپی به کلیپ‌بورد

افزایش کیفیت و عرضه غذای سالم عین اقتصاد مقاومتی است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس با اشاره به کسب مدال در شانزدهمین دوره المپیاد فنی و حرفه ای کشور توسط کارآموز گنبدی اظهار داشت: کسب مدال برنز این مسابقات در رشته قنادی توسط کار آموز گنبدی در رقابت با شهرهای بزرگی مثل تهران ،مشهد ،قم و اصفهان که مدعیان صنایع غذایی هستند ارزشمند است.
مهندس محمد حمیدی یادآور شد: همه آموزشگاههای صنایع غذایی سالم را با آموزش به کارآموزان جوان نهادینه کنند.پوی افزایش کیفیت مواد غذایی را در بهداشت و سلامت جامعه موثر دانست و افزود: افزایش کیفیت مواد غذایی و عرضه غذای با کیفیت عین اقتصاد مقاومتی است.
وی در این نشست از خانم درویش مدال آور المپیاد فنی و حرفه ای با اهدای لوح تجلیل کرد.
عباسی رئیس فنی و حرفه ای نیز گفت: مسابقات فنی و حرفه ای در سطح جهانی برگزار خواهد شد و برندگان این مسابقات از شرایط استخدام و تحصیل در دانشگاه بهره مند خواهند شد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.