افتتاح خانه صنایع دستی چرم دوزی شهرستان گنبدکاووس

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=112815کپی به کلیپ‌بورد

افتتاح خانه صنایع دستی چرم دوزی شهرستان گنبدکاووس

با حضور مهندس دهرویه معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس، رحمان فرمانی سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی ، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان ، ناصری رئیس شورای اسلامی شهر گنبدکاووس، مریم آق‌آتابای رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گنبدکاووس و دیگر مسئولان شهرستانی
خانه صنایع‌دستی چرم‌دوزی با حجم سرمایه‌گذاری ۲۳ میلیارد ریال و زیربنای ۲۰۰ مترمربع در شهرستان گنبدکاووس به بهره‌برداری رسید.
این خانه صنایع‌دستی که تاکنون 2 میلیارد و 500 میلیون ریال تسهیلات دریافت کرده زمینه اشتغال 10 نفر را به‌صورت مستقیم فراهم کرده است

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.