اردوی راهیان نور بهترین فرصت تبیین فرهنگ دفاع مقدس برای نسل جوان است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=112825کپی به کلیپ‌بورد

اردوی راهیان نور بهترین فرصت تبیین فرهنگ دفاع مقدس برای نسل جوان است

معاون استاندار و فرماندارویژه شهرستان گنبدکاووس گفت: برپایی اردوی راهیان نور بهترین فرصت برای تبیین فرهنگ ایثار و شهادت دوران هشت سال دفاع مقدس برای نسل جوان است.
مهدی دهرویه روز دوشنبه در نشست ستاد راهیان نور گنبدکاووس، اظهارداشت: وظیفه همگان است تا همان گونه که ارزش‌ها و جایگاه بالای نهضت عاشورا را به نسل‌های بعدی انتقال می‌دهند، روحیه معنویت، ازجان گذشتگی و شجاعت رزمندگان دوران دفاع مقدس را در قالب کاروان‌های راهیان نور روایتگری کنند.
وی افزود: برای ایران همچنان عرصه جنگ است اما روش‌ها و ابزارهای جنگ عوض شده و تنها راه مبارزه با دشمنان انقلاب، رسیدن به پیشرفت و از بین بردن موانع، داشتن روحیه انقلابی و شهادت طلبی به جا مانده از دوران دفاع مقدس است.   
فرماندار گنبدکاووس گفت: دشمنان به دنبال از بین بردن نگاه انقلابی مردم هستند لذا لازم است با برپایی کاروان راهیان نور نسل‌های جوان با افرادی که برای حفظ آب و خاک خود مجاهدت کرده و به شهادت رسیدند، آشنا شوند.
دهرویه اظهارداشت: دستگاه‌های اجرایی عضو کمیته‌های فعال در ستاد راهیان نور گنبدکاووس تا ۱۵ اسفند آخرین اقدامات خود پیرامون این مساله را اعلام کنند و در صورت فراهم نبودن شرایط اعزام کاروان راهیان نور باید برای برگزاری طرح‌های جایگزین برنامه‌ریزی شود.
جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گنبدکاووس هم در این نشست گفت: طبق سهمیه ابلاغی استان ۳۰۰ نفر از مردم بسیجی شهرستان در صورت فراهم بودن شرایط از لحاظ شیوع کرونا، پنجم فروردین ۱۴۰۱ با کاروان راهیان به مناطق بازمانده از جنگ تحمیلی در جنوب کشور اعزام می‌شوند.

سرهنگ سیدیحیی قاضوی، مدت سفر کاروان راهیان نور شهرستان را پنج روز و با هفت دستگاه اتوبوس اعلام کرد و از دستگاه‌های اجرایی عضو کمیته‌های ۹ گانه ستاد خواست همکاری لازم را در این رابطه داشته باشند.
وی با مهم دانستن برپایی کاروان‌های راهیان نور در روشنگری جامعه نسبت به روحیه انقلابی و شهادت طلبی رزمندگان در هشت سال جنگ تحمیلی، گفت: آمریکا و کشورهای اروپایی برای خالی کردن خشم خود نسبت به پیروزی انقلاب اسلامی جنگ را به مردم ایران تحمیل کردند.
جانشین فرمانده بسیج گنبدکاووس افزود: راهیان نور ابتکاری بزرگ برای معرفی گنجینه فرهنگ دفاع مقدس به نسل‌های سوم و چهارم انقلاب است

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.