آموزشگاه ۹ کلاسه در گنبدکاووس افتتاح شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=112516کپی به کلیپ‌بورد

آموزشگاه ۹ کلاسه در گنبدکاووس افتتاح شد

موزشگاه ۹ کلاسه “زنده یاد حاج مهدی خلیل نژاد”در روستای تقی آباد از توابع بخش مرکزی گنبدکاووس که با مشارکت ۳۰ درصدی خانواده این مرحوم احداث شده باحضور مسوولان شهرستان و مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز گلستان افتتاح شد.
مدیر آموزش و پرورش گنبدکاووس در این مراسم گفت که این واحد آموزشی با زیربنای هزار و ۵۰۰ مترمربع در زمینی به مساحت سه هزار و ۵۵۲ مترمربع و با هزینه تقریبی ۸۰ میلیارد ریال احداث شده که ۳۰ درصد هزینه را خانواده مرحوم خلیل نژاد و بقیه را اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گلستان پرداخت کرده است.
کمال الدین نظرنژاد با قدردانی از بانی ساخت این آموزشگاه و دیگر نیکوکاران مدرسه ساز گنبدکاووس و استان گلستان، افزود: انجام هزار و ۴۰۰ مترمربع محوطه سازی و احداث ۴۰ مترمربع سرویس بهداشتی از دیگر اقدامات ساختمانی در این مدرسه می‌باشد.
وی اضافه کرد: علاوه بر این واحد آموزشی، چهار مدرسه خیرساز دیگر هر کدام با ظرفیت ۶ کلاس درس و در مقطع ابتدایی در روستاهای “قزلجه ماتی، آق آباد، ارمی آباد و پشه‌لر” گنبدکاووس تا مهرماه امسال افتتاح و تحویل آموزش و پرورش این شهرستان می‌شود.
مدیر آموزش و پرورش گنبدکاووس ادامه داد: همچنین عملیات اجرایی سه واحد آموزشی دیگر هم تا قبل از شروع سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس در این شهرستان آغاز می‌شود.
نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی نیز دراین مراسم با قدردانی از نیکوکاران مدرسه ساز، گفت که کمک به دولت در امر رفع کمبودهای آموزشی بویژه در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته بالاترین خدمت و کمک به رشد تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم است.
امانقلیچ شادمهر افزود: در آستانه بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید بسیاری از خانواده‌ها بالاخص در مناطق محروم به سبب شرایط اقتصادی و کرونایی قادر به تهیه اقلام مورد نیاز برای تحصیل فرزندان خود نیستند که نیکوکاران می‌توانند دراین بخش نیز کمک حال آنها باشند.
مراسم که معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس، برخی خیرین این شهرستان و معاون مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گلستان نیز حضور داشتند، از خانواده مرحوم خلیل نژاد بانی ساخت این مدرسه با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.
همچنین در این مراسم وحید فراهی، معاون اجرایی و نظارت اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گلستان قول داد که این اداره کل برای ساخت زمین چمن در محوطه باقی مانده این واحد آموزشی مساعدت نماید

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.