آمارگیری کشاورزی برای برنامه ریزی این بخش ضروری است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=100977کپی به کلیپ‌بورد

آمارگیری کشاورزی برای برنامه ریزی این بخش ضروری است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس گفت: آمارگیری سراسری از بخش کشاورزی برای برنامه ریزی بهتر این بخش ضروری است و باید همه در این کار همکاری کنند.مهندس حمیدی در گردهمایی دهیاران این شهرستان افزود: از آنجا که جمعیت کشور رو به افزایش بوده و از سوی دیگر اراضی کشاورزی ثابت هستند، ضرورت دارد برای تامین غذای این جمعیت برنامه ریزی شود.
وی ادامه داد: آب و غذا چالش اصلی جوامع آینده است و اگر برنامه ریزی درستی در این بخش نشود، آینده بشر از این جهت مورد تهدید قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه بخش کشاورزی تاکنون نیز طبق برنامه اداره شده است، افزود: باید در کنار نهادینه شدن برنامه ریزی، علم و فن آوری نیز در این بخش به کار گرفته شوند.معاون استاندار گلستان، داشتن آمار دقیق از داشته های بخش کشاورزی کشور را الزامی خواند و گفت: تامین نهاده های کشاورزی، مبارزه با آفات، تهیه زیربناهای بخش کشاورزی ، اشتغال بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی، مدیریت بهره برداران این بخش و نیز تامین ماشین آلات کشاورزی نیاز به آمار صحیح و برنامه ریزی دارد.وی از دهیاران و شوراهای اسلامی روستایی خواست با ماموران آمارگیری همکاری کنند تا آمار دقیق ثبت شود. فرماندار گنبد با بیان اینکه در این شهرستان 26نفر کار آمارگیری کشاورزی را انجام خواهند داد، افزود: این آمارگیران با استفاده از وسایل نوین با دقت و سرعت کار خود را انجام خواهند داد.
وی گفت: آمارگیران آموزش های لازم را دیده اند و برکار خود تسلط دارند و همکاری و همراهی دهیاران در سرعت و دقت کار آنها موثر خواهد بود.
در این جلسه از سوی ستاد برگزاری آمارگیری عمومی کشاورزی شهرستان گنبد به سوالات دهیارات پاسخ داده شد. در بخش کشاورزی شهرستان گنبد 22هزار نفر بهره بردار وجود دارد.این شهرستان دارای 160 هزار هکتار زمین کشاورزی است که 83هزار هکتار آن دیم است و مابقی بصورت آبی کشت می شود.
سه هزار هکتار باغ در این شهرستان وجود دارد و مجموع محصولات کشاورزی برداشت شده این شهرستان دربخش کشاورزی سالانه حدود 700هزار تن است که در سال جاری این آماربه خاطر خشکسالی کاهش داشته است.سرشماری عمومی کشاورزی از5 مهر تا 18 آبان سال جاری در سراسر کشور انجام می شود.
اولین آمارگیری سراسری کشاورزی کشور در سال 52 و صرفا در سطح روستاها بوده است ودر بعد از انقلاب نیز اولین آمارگیری در سال 67 انجام شده است.
چهارمین سرشماری عمومی کشاورزی کشور قرار بود سال گذشته انجام شود که به خاطر آماده نبودن بستر، به امسال موکول شد

آمارگیری کشاورزی برای برنامه ریزی این بخش ضروری است

 

آمارگیری کشاورزی برای برنامه ریزی این بخش ضروری است

 

آمارگیری کشاورزی برای برنامه ریزی این بخش ضروری است

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.