آزمایشگاه ژئوتکنیک قابلیت مرجع شدن آزمایشگاههای فنی مهندسی خاک استان را دارد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=101085کپی به کلیپ‌بورد

آزمایشگاه ژئوتکنیک قابلیت مرجع شدن آزمایشگاههای فنی مهندسی خاک استان را دارد

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در جلسه مشترک با مدیر شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان گلستان گفت: انجام پروژه های عمرانی و ساخت و ساز ها باید روند آزمایش فنی خاک و کنترل کیفی را طی کرده باشند.
مهندس حمیدی با بیان اینکه پروژه های عمرانی و ساخت و سازها تنها در زمان زلزله و سیل و وقوع حوادث آزموده می شوند خاطر نشان کرد: کنترل کیفی پیش از آغاز در مراحل انجام پروژه ها از اهمیت خاصی برخوردار است و باید جامعه را نسبت به این موضوع آگاه کرد.
وی با بیان اینکه در انجام پروژه ها ارزش کارکنترلی بهایی ندارد خاطر نشان کرد: باید ارزش آزمایشگاههای فنی مهندسی برای دست اندرکاران بخشهای عمرانی و ساخت و ساز تبیین شود و نظارت ها در این خصوص مضاعف باشد.
سید رمضان صالحی مدیر شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان گلستان نیز با اشاره به اینکه باید نظارت بر آزمایشگاههای فنی مهندسی انجام شود یادآور شد: دستگاههای دولتی و شهرداری هم در خصوص کنترل پروژه های عمرانی بویژه آسفالت معابر اقدامات لازم را انجام دهد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.