نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

سومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=109417کپی به کلیپ‌بورد

سومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی برگزار شد

معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ویژه گنبدکاووس در سومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی با مهم دانستن حوزه بهداشت، درمان و سلامت جامعه، برلزوم همکاری همه ادارات و نهادها با این حوزه و نظارت جدی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، دستفروشان مواد غذایی و کشتار دام با توجه به در پیش بودن فصل گرما و نیز تسریح در احداث کشتارگاه صنعتی این شهر تاکید کرد.
فرهاد شیبک افزود: جای بسی تاسف و تعجب است که برخی واحدهای صنفی گنبدکاووس برخلاف پروانه صنفی خود در ماه مبارک رمضان اقدام به فروش مواد غذایی در کنار خیابان ها می کنند که متولیان بهداشت باید با آنان برخورد نماید.
وی همچنین با ابراز گله مندی از مشخص نبودن بحث احداث پارک بانوان و خانواده ازسوی شهرداری و شورای شهر گنبدکاووس برلزوم مشخص کردن وضعیت این طرح تاکید کرد و گفت: اگر متولیان برنامه ای برای این طرح ندارند، بهتر است آن را از دستور کار شورای سلامت خارج نمایند.
شیبک به طرح نظام ارجاع الکترونیک درحوزه خدمات درمانی ویژه روستاییان نیز اشاره کرد و افزود: اگرچه اجرای این طرح خوب است اما باید زیرساخت های لازم برای اجرای آن بویژه اطلاع رسانی به مردم فراهم شود.
دکتر رضا صابری افزود: در این طرح که از فردا در تمام شهرستان های گلستان نیز اجرا می شود، دفترچه های بیمه درمانی روستایی و سلامت از چرخه مراکز درمانی دولتی حذف می شود.
وی گفت: این طرح در ادامه طرح پزشک خانواده که در سال 84 به صورت مقطعی اجرا شد، با هدف نظارت بر فرایند درمان روستاییان با تشکیل پرونده سلامت الکترونیکی، جلوگیری از اتلاف وقت و هزینه برای روستاییان و هم برای مراکز درمانی دولتی اجرا می شود.
دکتر صابری با اشاره به تشکیل پرونده سلامت برای تمامی روستاییان گنبدی، اضافه کرد: در این طرح فرد روستایی درصورت نیاز به خدمات درمانی، ابتدا به خانه بهداشت یا مرکز جامع خدمات سلامت محل سکونت خود مراجعه و از خدمات سطح یک این مراکز بهره مند می شود.
وی تصریح کرد: درصورت تشخیص و ضرورت خدمات درمانی سطح دو توسط پزشک عمومی مستقر در روستا یا مرکز جامع خدمات سلامت، از طریق سیستم الکترونیکی به مراکز درمانی و بیمارستان های دولتی شهرستان ارجاع می شود و دراین مرحله نیز درصورت نیاز به خدمات سطح سه یعنی مراکز فوق تخصصی دولتی، ارجاع از طریق سامانه الکترونیکی خواهد شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس ادامه داد: تمامی تعرفه های خدمات درمانی در این طرح، دولتی بوده و نوبت دهی به بیماران نیز توسط پرشکان مستقر در مراکز درمانی روستایی و شهری الکترونیکی انجام می شود.
دکتر صابری با بیان اینکه زیرساخت های مورد نیاز در این طرح در مراکز درمانی روستایی و شهری گنبدکاووس آماده شده است، گفت: در سیستم سنتی طرح نظام پزشک خانواده، کمتر از 6 درصد از روستاییان این شهرستان برای بهره مندی از خدمات سطح 2 و 3 مستقیما ه مراکز درمانی مراجعه می کردند.
وی افزود: در طرح نظام ارجاع الکترونیک، ادارات و نهادهایی ازجمله فرمانداری، بخشداری ها، بیمارستان های دولتی، مخابرات، شوراهای روستاها، دهیاران، سازمان نظام پزشکی، بیمه سلامت و مرکز بهداشت مشارکت دارند.
دکتر صابری همچنین از مشاهده ذبح دام سبک و سنگین (گوسفند و گاو) در منازل شخصی و توزیع گوشت آن بین برخی قصابی ها و رستوران های گنبدکاووس خبر داد و اضافه کرد: هر گونه کشتار دام برای مصارف عمومی باید با نظات دامپزشکی و در کشتارگاه ها انجام شود و شهروندان نیز باید تا زمان احداث کشتارگاه صنعتی این شهرستان، تنها گوشت دارای مهر دامپزشکی آزادشهر را خریداری نمایند.

سومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی برگزار شد

 

سومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی برگزار شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس در جمع مدیران ادارات و نهادهای گنبدکاووس به‌مناسبت آغاز دهه فجر پیروزی انقلاب،هم در این مراسم با تبریک دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گفت: دهه فجر و شهیدانی که در راه پیروزی انقلاب جان خویش را نثار کردند محور وحدت و برادری هستند. دکترسلیمان هاشمی افزود: گنبدکاووس دومین شهرستان استان گلستان است که در ایام دهه فجر پروژه‌های قابل توجه عمرانی و اقتصادی آن به ارزش ۲۰ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری یا عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری گنبدکاووس گفت: مشکلات و کمبودهای این شهرستان مرزی که سرزمین و نماد وحدت و برادری است باید با وفاق و تلاش همگانی رفع شود. دکتر سلیمان هاشمی افزود: بزودی یک شورای وفاق در گنبدکاووس تشکیل خواهد شد تا در سایه آن ظرفیت‌ها و راهکارهای رفع مشکلات و کمبودهای این شهرستان اندیشده و برای رفع آن گام برداریم.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری در این مراسم با تبریک عید مبعث، بیان کرد: برگزیده شدن نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) به پیامبری از نعمت‌های عظمای خداوند به جهان بشریت است زیرا توحید و خداپرستی که دستاورد بزرگ بعثت است به مسلمانان و جامعه بشری داده شد. آخوند کمال غراوی افزود: عمل به آیات الهی و تزکیه نفس که هدف رسالت پیامبر(ص) است ما را از فساد و گمراهی مصون می دارد.
سرپرست معاونت سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به زندگی مسالمت آمیز همراه با وحدت اقوام و مذاهب اسلامی ساکن در این استان، تصریح کرد: برخلاف برخی باورها که سکونت اقوام در یک منطقه را تهدید می‌دانند اما این باورها درمورد گلستان صدق نمی‌کند و اقوام ساکن در آن همیشه یک فرصت بوده و هستند. محمد حمیدی روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه فرمانداران قدیم و جدید شهرستان مرزی گنبدکاووس افزود: استفاده از ظرفیت اقوام و نخبگان آنها در مناصب، راهبرد و شعار وفاق رییس جمهور است و ایشان هم به صورت
سرپرست فرمانداری ویژه
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس در نشست مشترک با فرماندهی بسیج سپاه گنبدکاووس به بررسی اهمیت الگوهای انسانی و فرهنگی در جامعه می‌پردازد و به ویژه به شخصیت حاج قاسم سلیمانی اشاره می‌کند. نویسنده بر این نکته تأکید دارد که اگر ما خود را بشکنیم و به الگوهایی چون حاج قاسم سلیمانی توجه کنیم، می‌توانیم به رشد و تعالی برسیم. همچنین، به برگزاری برنامه‌ای فرهنگی توسط سپاه گنبد برای بزرگداشت نقش سپاه در جامعه اشاره می‌شود.
معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس گفت: برای مبارزه با اعتیاد در جامعه باید تبلیغ ، تحلیل و کار کارشناسی قوی صورت بگیرد به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی فرمانداری ویژه ، مهدی دهرویه در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر بر اهمیت نظارت و رصد وضعیت معتادان و آسیب‌دیدگان اجتماعی و برگزاری کلاس‌های آموزشی برای معلمان و دانش‌آموزان تاکید کرد.