نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

ساختمان های دانشگاه فرهنگیان فرسوده و بهسازی آنها ضروری است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=109972کپی به کلیپ‌بورد

ساختمان های دانشگاه فرهنگیان فرسوده و بهسازی آنها ضروری است

معاون پارلمانی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکثر ساختمانهای دانشگاه فرهنگیان در کشور قدمت بیش از 40 سال دارند بر ضرورت بهسازی این مراکز با توجه به نقش این دانشگاه در آموزش فرهنگیان تاکید کرد.
یوسف نجفی در حاشیه بازدید اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از ساختمان مرکز آموزشی شهید بهشتی دانشگاه فرهنگیان این شهرستان افزود: در کل کشور 64 پردیس و 32 مرکز آموزش فرهنگیان وجود دارد که اکثر آنها دارای بیش از 40 سال قدمت هستند و نگاه ویژه در راستای بهسازی این مراکز در بودجه سال 98 ضروری است.
وی افزود: با توجه به 24 هزار دانشجویی که در سال جاری در دانشگاه فرهنگیان مورد آموزش قرار خواهند گرفت، نقش این مراکز را نمی توان در آموزش فرهنگیان نادیده گرفت.
معاون پارلمانی وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: ضروری است که دانشگاه فرهنگیان یک دفتر فنی عمرانی داشته باشد تا بتواند نسبت به بهبود فضای آموزشی خود سیاستگذاری های لازم را انجام دهد.
معاون هماهنگی مدیریت استانی دانشگاه فرهنگیان گلستان نیز در این بازدید گفت: کمبود هیئت علمی و نداشتن ردیف اعتبار عمرانی دو مشکل عمده واحد دانشگاهی شهید بهشتی گنبدکاووس به عنوان مرکز آموزش دانشگاه فرهنگیان است.
نبی اله رجنی افزود: بر همین اساس، تنها اعتبار در زمینه تملک دارایی از طریق فصل یک این موضوع برای تعمیرات اختصاص می یابد که با توجه به فضای دانشگاه فرهنگیان شهرستان گنبدکاووس که قدمتی حدود 80 سال دارد، تعمیر و بهسازی رافع نیازهای این مرکز نیست و نیاز به تامین بودجه از طریق ردیف اعتبارات عمرانی دارد.
وی افزود: در استان گلستان به دلیل مسافت زیاد بین مرکز تا شرق استان، دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی گنبدکاووس پذیرای دانشجویان از نقاط دور استان نیز می باشد و به همین دلیل یافتن راهکاری برای رفع مشکلات این مرکز از اولویت خاصی برخوردار است.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه گنبدکاووس در این مراسم با بیان اینکه این شهرستان مرزی به سبب سکونت اقوام و مذاهب اسلامی در استان گلستان، ایران و جهان اسلام به سرزمین وحدت و برادری مشهور است، تصریح کرد: توسعه و پیشرفت گنبدکاووس هم در سایه وحدت اقوام محقق خواهد شد. دکتر سلیمان هاشمی افزود: مردم سال‌هاست که دغدغه و مطالبه توسعه این شهرستان را دارند و به آنها قول می‌دهیم با بهره‌گیری از ظرفیت اقوام آن‌را محقق کنیم.
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس روز پاسدار را به پاسداران عزیز تبریک گفت. دکتر سلیمان هاشمی در اهمیت روز پاسدار به حضور در جمع فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ، فرمانده یگان ۶۰ زرهی عمار یاسر و مسئولان شهرستان گنبد کاووس اشاره کرد و از حجت الاسلام والمسلمین ترابی و همکاران شورای تأمین و شورای اسلامی شهر گنبدکاووس و شهردار قدردانی کرد.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس در جمع مدیران ادارات و نهادهای گنبدکاووس به‌مناسبت آغاز دهه فجر پیروزی انقلاب،هم در این مراسم با تبریک دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گفت: دهه فجر و شهیدانی که در راه پیروزی انقلاب جان خویش را نثار کردند محور وحدت و برادری هستند. دکترسلیمان هاشمی افزود: گنبدکاووس دومین شهرستان استان گلستان است که در ایام دهه فجر پروژه‌های قابل توجه عمرانی و اقتصادی آن به ارزش ۲۰ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری یا عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری گنبدکاووس گفت: مشکلات و کمبودهای این شهرستان مرزی که سرزمین و نماد وحدت و برادری است باید با وفاق و تلاش همگانی رفع شود. دکتر سلیمان هاشمی افزود: بزودی یک شورای وفاق در گنبدکاووس تشکیل خواهد شد تا در سایه آن ظرفیت‌ها و راهکارهای رفع مشکلات و کمبودهای این شهرستان اندیشده و برای رفع آن گام برداریم.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری در این مراسم با تبریک عید مبعث، بیان کرد: برگزیده شدن نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) به پیامبری از نعمت‌های عظمای خداوند به جهان بشریت است زیرا توحید و خداپرستی که دستاورد بزرگ بعثت است به مسلمانان و جامعه بشری داده شد. آخوند کمال غراوی افزود: عمل به آیات الهی و تزکیه نفس که هدف رسالت پیامبر(ص) است ما را از فساد و گمراهی مصون می دارد.
سرپرست معاونت سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به زندگی مسالمت آمیز همراه با وحدت اقوام و مذاهب اسلامی ساکن در این استان، تصریح کرد: برخلاف برخی باورها که سکونت اقوام در یک منطقه را تهدید می‌دانند اما این باورها درمورد گلستان صدق نمی‌کند و اقوام ساکن در آن همیشه یک فرصت بوده و هستند. محمد حمیدی روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه فرمانداران قدیم و جدید شهرستان مرزی گنبدکاووس افزود: استفاده از ظرفیت اقوام و نخبگان آنها در مناصب، راهبرد و شعار وفاق رییس جمهور است و ایشان هم به صورت