نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

رشد 168 درصدی میزان اعتبارات هفته دولت امسال

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=109845کپی به کلیپ‌بورد

رشد 168 درصدی میزان اعتبارات هفته دولت امسال

معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس گفت: میزان اعتبار پروژه های امسال هفته دولت نسبت به سال گذشته رشد داشته است.
مهندس عبدالقدیر کریمی در جشنواره دست پخت بانوی ایرانی در کانون شهید رجایی اظهار داشت: امسال با توجه به شرایط خاص و حساس منطقه ای و جهانی کشور ایران, با تلاش توانستیم میزان اعتبارات هفته دولت را از 102 میلیارد تومان به 268 میلیارد تومان افزایش دهیم که در تولید و اشتغال حوزه گنبدکاووس تاثیرگذار خواهد بود
وی افزود: هفته دولت, ظرفیت و فرصتی است تا بتوانیم خدمات دولت تدبیر و امید را به اطلاع مردم برسانیم و در راستا حل مشکلات و مسائل مردم قدم های بیشتری برداریم.
معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس با اشاره به رشد 120 درصدی تعداد پروژه های هفته دولت امسال تصریح کرد: در هفته دولت امسال تعداد 519 پروژه کلنگ زنی و یا افتتاح می شود که نسبت به سال گذشته از رشد 120 درصدی برخوردار است.
وی یادآور شد: سعی ما بر این بود که در هفته دولت امسال بیشتر پروژه ها قابل افتتاح باشد و بر این اساس از 519 پروژه, تعداد 491 پروژه قابل افتتاح و تنها 28 پروژه کلنگ زنی می شود.
کریمی گفت: تلاش و سعی ما این است که بتوانیم با افتتاح و کلنگ زنی این پروژه ها باعث توسعه و پیشرفت و آبادانی بیشتر گنبدکاووس شویم.

رشد 168 درصدی میزان اعتبارات هفته دولت امسال

 

رشد 168 درصدی میزان اعتبارات هفته دولت امسال

 

رشد 168 درصدی میزان اعتبارات هفته دولت امسال

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس در جمع مدیران ادارات و نهادهای گنبدکاووس به‌مناسبت آغاز دهه فجر پیروزی انقلاب،هم در این مراسم با تبریک دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گفت: دهه فجر و شهیدانی که در راه پیروزی انقلاب جان خویش را نثار کردند محور وحدت و برادری هستند. دکترسلیمان هاشمی افزود: گنبدکاووس دومین شهرستان استان گلستان است که در ایام دهه فجر پروژه‌های قابل توجه عمرانی و اقتصادی آن به ارزش ۲۰ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری یا عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری گنبدکاووس گفت: مشکلات و کمبودهای این شهرستان مرزی که سرزمین و نماد وحدت و برادری است باید با وفاق و تلاش همگانی رفع شود. دکتر سلیمان هاشمی افزود: بزودی یک شورای وفاق در گنبدکاووس تشکیل خواهد شد تا در سایه آن ظرفیت‌ها و راهکارهای رفع مشکلات و کمبودهای این شهرستان اندیشده و برای رفع آن گام برداریم.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری در این مراسم با تبریک عید مبعث، بیان کرد: برگزیده شدن نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) به پیامبری از نعمت‌های عظمای خداوند به جهان بشریت است زیرا توحید و خداپرستی که دستاورد بزرگ بعثت است به مسلمانان و جامعه بشری داده شد. آخوند کمال غراوی افزود: عمل به آیات الهی و تزکیه نفس که هدف رسالت پیامبر(ص) است ما را از فساد و گمراهی مصون می دارد.
سرپرست معاونت سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به زندگی مسالمت آمیز همراه با وحدت اقوام و مذاهب اسلامی ساکن در این استان، تصریح کرد: برخلاف برخی باورها که سکونت اقوام در یک منطقه را تهدید می‌دانند اما این باورها درمورد گلستان صدق نمی‌کند و اقوام ساکن در آن همیشه یک فرصت بوده و هستند. محمد حمیدی روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه فرمانداران قدیم و جدید شهرستان مرزی گنبدکاووس افزود: استفاده از ظرفیت اقوام و نخبگان آنها در مناصب، راهبرد و شعار وفاق رییس جمهور است و ایشان هم به صورت
سرپرست فرمانداری ویژه
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس در نشست مشترک با فرماندهی بسیج سپاه گنبدکاووس به بررسی اهمیت الگوهای انسانی و فرهنگی در جامعه می‌پردازد و به ویژه به شخصیت حاج قاسم سلیمانی اشاره می‌کند. نویسنده بر این نکته تأکید دارد که اگر ما خود را بشکنیم و به الگوهایی چون حاج قاسم سلیمانی توجه کنیم، می‌توانیم به رشد و تعالی برسیم. همچنین، به برگزاری برنامه‌ای فرهنگی توسط سپاه گنبد برای بزرگداشت نقش سپاه در جامعه اشاره می‌شود.
معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس گفت: برای مبارزه با اعتیاد در جامعه باید تبلیغ ، تحلیل و کار کارشناسی قوی صورت بگیرد به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی فرمانداری ویژه ، مهدی دهرویه در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر بر اهمیت نظارت و رصد وضعیت معتادان و آسیب‌دیدگان اجتماعی و برگزاری کلاس‌های آموزشی برای معلمان و دانش‌آموزان تاکید کرد.