حفظ منابع آب اولويت اول استان گلستان است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=100632کپی به کلیپ‌بورد

حفظ منابع آب اولويت اول استان گلستان است

دكتر عباسي نماينده مردم گنبد كاووس در مجلس شوراي اسلامي در نشست مشترك با فرماندار ويژه شهرستان گنبد كاووس و مديران كل امور آب منطقه اي، آبفار و آبفا استان گلستان گفت: احساس خطر كمبود آب دنيا را به سمت راههاي تامين آب و جنگ آب كشانده و اگر نتوانيم كاري براي حفظ منابع آب انجام دهيم با مشكلات مواجه خواهيم شد.

وي با اشاره به طرح ملي انتقال آب از درياي عمان كه نشان دهنده اهميت تامين آب است خاطر نشان كرد: اولويت تامين آب بالاترين اولويت استان بايد باشد.

دكتر عباسي بر برگزاري نشستهاي فني براي حل بحران آب تاكيد كرد و افزود: بايد تمام انرژي خود را معطوف مسائل آب و تامين بودجه براي حفظ منابع آب كنيم.

عباسي با اشاره به لزوم اصلاح قوانين حوزه آب از پيگيريها و تبادل نظرات كارشناسي و نشست مشترك با معاونين وزارت نيرو براي اصلاح قوانين در آينده اي نزديك خبر داد و گفت: با توجه به سهم استان گلستان در پيشرفت كشور لازم است بزرگترين نياز استان كه تامين آب است مورد توجه قرار گيرد و مردم در مصرف بهينه آب تلاش كنند و در خصوص حفظ منابع آب هم فرهنگ سازي انجام شود.

فرماندار ويژه شهرستان گنبد كاووس بر لزوم تخصيص اعتبارات بر تكميل پروژه هاي آبرساني و اصلاح شبكه آب شرب شهري تاكيد كرد.

نوراله نوراللهي اظهار داشت: درصد برخورداري از آب روستايي در شهرستان ويژه گنبد كاووس خيلي پايين تر از ميانگين برخورداري استان است.وي بر استفاده از ظرفيت پيگيري هاي نماينده براي تخصيص منابع اعتباري و جلب رضايتمندي مردم در برخورداري از آب شرب روستايي تاكيد كرد و افزود: با اشاره به كاهش ۵۰ درصدي بارندگي خواستار برنامه ريزي هاي پيشگيرانه براي مواجهه با شرايط خاص كمبود آب شد.

وي خاطر نشان كرد: تلاش بيشتري براي فرهنگ سازي براي صرفه جويي مصرف آب خواهيم كرد كه بايد مصرف آب مديريت شود.

وي تصريح كرد: بايد صاحبان مصارف آب دامي و كشاورزي را دعوت به فعاليت صرفه جويي كنيم تا آب را به مردم برسانيم تا مشكلي در فصل گرما ايجاد نشود.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.