معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در همایش ملی اصناف در جمع بازاریان و کسبه شهرستان گنبدکاووس گفت : با توجه به اینکه کسبه و بازاریان در همه مقاطع از نظام جمهوری اسلامی ایران همراه و همگام بودند, تعامل و مشارکت بین فرمانداری ویژه و اصناف برقرار خواهد شد.
مهندس عبدالقدیر کریمی افزود: طی 2 هفته آینده جلسه ای با فرمانداری با حضور روسای هیات رئیسه, اتحادیه ها و دیگر اعضای اتاق اصناف در زمینه مسائل و مشکلات و دغدغه بازاریان و انتظارات مردم از این اقشار زحمتکش برگزار می شود.
کریمی تصریح کرد: شهرستان گنبدکاووس به عنوان دومین شهرستان استان, تاثیرگذارترین شهرستان استان و جزو موثرترین شهرستان های کشور است و باید این تاثیرگذاری را در همه حوزه ها در شهرستان نیز لحاظ نماییم.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس با اشاره به امنیت, آرامش و وفاق اقوام مختلف در سطح شهرستان تاکید کرد: شهرستان گنبدکاووس با توجه به اقوام مختلف از آرامش, امنیت و وحدت خوبی بین مردم, ائمه جمعه, مدیران و مسئولان دستگاه اجرایی در سایه مقام معظم رهبری و تدابیر خوب دولت تدبیر و امید, برخوردار است و از لحاظ وفاق و وحدت و همدلی, زبانزد خاص و عام می باشد.
وی یادآور شد: امید داریم با ایجاد شرایط مناسب در شهرستان, در راستا توسعه و آبادانی و عمران گامهای موثری برداریم.
حجت الاسلام و المسلمین محمود ترابی نیزگفت: جایگاه کسبه و بازاریان به عنوان کسانی که ا رتباط مستقیم با مردم دارند، بر هیچ کس پوشیده نیست.
وی افزود: کسبه به دلیل این خط ارتباطی و نیز پراکندگی در نقاط مختلف شهری و روستایی، یک جریان شریانی مهم به شمار می روند که براین اساس بایستی مشارکت فعال تری در مدیریت شهری و توسعه شهرستان داشته باشند.
حجت الاسلام ترابی همچنین کسبه و بازاریان را نماد عزت، عقلانیت، دینداری و اعتماد اجتماعی مردم دانست و اضافه کرد: حفظ این شان و جایگاه در شرایط امروز تنها به دست خود بازاریان میسر است.
وی، توجه به مبلمان شهری با تزیین واحدهای صنفی، مشارکت درمدیریت شهری و تصمیم سازی ها با حضور فعال در شوراها و نیز جلسات اداری و حاکمیتی شهرستان، رعایت عفاف در واحد صنفی و آباد کردن مساجد محل کسب از سوی بازاریان را مهم دانست و بر آن تاکید کرد.
حجت الاسلام ترابی با اشاره به وجود 57 اتحادیه صنفی و افزون بر 12 هزار واحد صنفی زیر پوشش این اتحادیه ها در گنبدکاووس، پیشنهاد کرد که هر یک از اتحادیه ها با هدف ایجاد نشاط اجتماعی در مردم بویژه نسل نوجوان و جوان از یک رشته ورزشی حمایت نمایند.
حجت الاسلام ترابی گفت: این حمایت ها به معنی تیمداری و حمایت کامل از رشته های ورزشی نیست بلکه درحد تامین برخی ملزومات مورد نیاز تیم ها و ورزشکاران بویژه در محلات آسیب پذیر باشد.
درویشعلی حسن زاده افزود: ازمجموع سه میلیون واحد صنفی دارای پروانه کسب کشور، 55 هزار واحد آن در استان گلستان فعال هستند.
وی، سهم بخش صنعت و اصناف را در تولید ناخالص ملی کشور 38 درصد ذکر کرد و گفت: اصناف به تنهایی 18 درصد تولید ناخالص ملی را برعهده دارد که رقم قابل توجه و نشان از جایگاه و تاثیرگذاری این قشر در تولید و اشتغال است.
حسن زاده اضافه کرد: کسبه و بازاریان ما در شکل گیری، پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی نقش آفرین بوده و هستند و تاکنون 10 هزار شهید نیز تقدیم انقلاب اسلامی کرده اند.
وی بااشاره به نامگذاری امسال به نام حمایت از کالای ایرانی توسط رهبری انقلاب، تصریح کرد: این نامگذاری صرفا یک شعار نیست بلکه همه موظفیم این شعار را که استراتژی مهم در تقویت اقتصاد کشور است، محقق نماییم.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان ادامه داد: برای تحقق شعار امسال کشور، سه بخش حاکمیت، بخش خصوصی و مردم تاثیرگذار هستند که هر کدام باید به وظایف خود به درستی عمل نماید.
حسن زاده گفت: بخش حاکمیت و دولت با حمایت از بخش تولید و سرمایه گذاران، بخش خصوصی با تولید کالای با کیفیت و قابل رقابت با مشابه خارجی و معرفی آن از طریق اصناف و رسانه ها به مردم و بخش مردمی نیز با خرید کالای ایرانی در تحقق شعار امسال بایستی انجام وظیفه نمایند.
رییس اتاق اصناف گنبدکاووس نیز با تبریک اول تیر روز ملی اصناف، گفت: هم اکنون 12 هزار و 500 واحد صنفی که یک هزار واحد آن فاقد پروانه کسب هستند در این شهرستان در قالب 57 اتحادیه فعال هستند که دو اتحادیه مختص بانوان است.
عادل همت زاده افزود: کسبه و بازاریان از ابتدای نهضت امام راحل تاکنون همراه و کنار امام و مردم بوده و از آرمان های انقلاب اسلامی و رهبری با جان و مال دفاع کرده اند و اکنون نیز در برگزاری مناسبت های مختلف ملی و مذهبی حضوری فعال دارند.