نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

بیش از 96 درصد از روستاهای گنبدکاووس گازرسانی شدند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=112282کپی به کلیپ‌بورد

بیش از 96 درصد از روستاهای گنبدکاووس گازرسانی شدند

مدیر عامل شرکت گاز گلستان گفت: بیش از 96 درصد از روستاهای شهرستان گنبدکاووس گازرسانی شده و تا پایان سال 1401 تمام روستاهای این شهرستان از نعمت گاز برخوردار می شوند.
علی طالبی در مراسم تودیع و معارفه رئیس اداره گاز شهرستان گنبدکاووس اظهار کرد: 15 روستای مرزی شهرستان گنبدکاووس که میانگین سرانه اعتبار گازرسانی آنها بیش از مبلغ نرمال بود با صدور مجوز از سوی پایتخت به عنوان مناطق محروم هزینه گازرسانی آنها صادر شده تا به این روستاها گازرسانی شود.
وی تصریح کرد: 15 روستای مرزی گنبدکاووس قابلیت گازرسانی به لحاظ فنی را دارا بوده که از این تعداد 6 روستا در دست اقدام و 9 روستای دیگر در دست اجرا است.
مدیر عامل شرکت گاز گلستان خاطر نشان کرد: بیش از 96 درصد از روستاهای شهرستان گنبدکاووس قابلیت گازرسانی به لحاظ فنی را دارا بوده و تا پایان سال 1401 تمام این روستاها از نعمت گاز بهره مند خواهند شد.
وی ادامه داد: در حال حاضر در گرگان 160 هزار مشترک و در شهرستان گنبدکاووس 116 هزار مشترک از نعمت گاز بهره مند هستند.
شرکت گاز گلستان با نگاه توسعه خدمات خوبی را به مردم استان ارائه میکند
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در این مراسم اظهار کرد: شرکت گاز گلستان با نگاه توسعه و ارائه خدمات به همه مردم در روستاها و شهرها توانسته عملکرد خوبی در استان ارائه دهد.
مهندس عبدالقدیر کریمی گفت: خوشبختانه مدیر عامل گاز استان نگاه ویژه ای به شهرستان گنبدکاووس به ویژه مناطق مرزی داشته و تلاش دارد تا با همکاری و تعامل بتواند در روستاهایی که قابلیت گازرسانی دارند خدمات شبکه و انشعابات را توسعه دهد.
وی بیان کرد: فرمانداری همانند گذشته آمادگی دارد تا در مسیر خدمات رسانی به مردم و توسعه شبکه گاز در شرق گلستان همکاری و هماهنگی لازم را به عمل آورد.
در این مراسم از زحمات ایوب نریمانی تقدیر و علی عقبا طلب به عنوان سرپرست جدید اداره گاز شهرستان گنبدکاووس معرفی شد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه گنبدکاووس در این مراسم با بیان اینکه این شهرستان مرزی به سبب سکونت اقوام و مذاهب اسلامی در استان گلستان، ایران و جهان اسلام به سرزمین وحدت و برادری مشهور است، تصریح کرد: توسعه و پیشرفت گنبدکاووس هم در سایه وحدت اقوام محقق خواهد شد. دکتر سلیمان هاشمی افزود: مردم سال‌هاست که دغدغه و مطالبه توسعه این شهرستان را دارند و به آنها قول می‌دهیم با بهره‌گیری از ظرفیت اقوام آن‌را محقق کنیم.
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس روز پاسدار را به پاسداران عزیز تبریک گفت. دکتر سلیمان هاشمی در اهمیت روز پاسدار به حضور در جمع فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ، فرمانده یگان ۶۰ زرهی عمار یاسر و مسئولان شهرستان گنبد کاووس اشاره کرد و از حجت الاسلام والمسلمین ترابی و همکاران شورای تأمین و شورای اسلامی شهر گنبدکاووس و شهردار قدردانی کرد.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس در جمع مدیران ادارات و نهادهای گنبدکاووس به‌مناسبت آغاز دهه فجر پیروزی انقلاب،هم در این مراسم با تبریک دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گفت: دهه فجر و شهیدانی که در راه پیروزی انقلاب جان خویش را نثار کردند محور وحدت و برادری هستند. دکترسلیمان هاشمی افزود: گنبدکاووس دومین شهرستان استان گلستان است که در ایام دهه فجر پروژه‌های قابل توجه عمرانی و اقتصادی آن به ارزش ۲۰ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری یا عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری گنبدکاووس گفت: مشکلات و کمبودهای این شهرستان مرزی که سرزمین و نماد وحدت و برادری است باید با وفاق و تلاش همگانی رفع شود. دکتر سلیمان هاشمی افزود: بزودی یک شورای وفاق در گنبدکاووس تشکیل خواهد شد تا در سایه آن ظرفیت‌ها و راهکارهای رفع مشکلات و کمبودهای این شهرستان اندیشده و برای رفع آن گام برداریم.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری در این مراسم با تبریک عید مبعث، بیان کرد: برگزیده شدن نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) به پیامبری از نعمت‌های عظمای خداوند به جهان بشریت است زیرا توحید و خداپرستی که دستاورد بزرگ بعثت است به مسلمانان و جامعه بشری داده شد. آخوند کمال غراوی افزود: عمل به آیات الهی و تزکیه نفس که هدف رسالت پیامبر(ص) است ما را از فساد و گمراهی مصون می دارد.
سرپرست معاونت سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به زندگی مسالمت آمیز همراه با وحدت اقوام و مذاهب اسلامی ساکن در این استان، تصریح کرد: برخلاف برخی باورها که سکونت اقوام در یک منطقه را تهدید می‌دانند اما این باورها درمورد گلستان صدق نمی‌کند و اقوام ساکن در آن همیشه یک فرصت بوده و هستند. محمد حمیدی روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه فرمانداران قدیم و جدید شهرستان مرزی گنبدکاووس افزود: استفاده از ظرفیت اقوام و نخبگان آنها در مناصب، راهبرد و شعار وفاق رییس جمهور است و ایشان هم به صورت