عضویت    ورود
ورود به سایت
» » » مدارس استثنایی باید در 4 نقطه شهر برای سهولت در رفت و آمد جانمایی شود

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ویژه گنبد کاووس

مدارس استثنایی باید در 4 نقطه شهر برای سهولت در رفت و آمد جانمایی شود

مدارس استثنایی باید در 4 نقطه شهر برای سهولت در رفت و آمد جانمایی شود


معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه گنبدکاووس اظهارداشت: در سال گذشته از محل اعتبارات تملک دارایی شهرستان مبلغ 450 میلیون تومان برای مناسب سازی محیطی فرمانداری ویژه گنبدکاووس در نظر گرفته شد که تنها 200 میلیون تومان آن تخصیص یافت.
احمد دستمرد افزود: آسانسور فرمانداری ویژه گنبدکاووس در حال اجرا است و پیش بینی می شود تا دهه فجر به بهره برداری برسد.
معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه گنبدکاووس بیان داشت: با توجه به اینکه تردد برای خانواده های دارای افراد معلول مشکل است،مدارس استثنایی باید در 4 نقطه شهر برای سهولت در رفت و آمد جانمایی شود.
وی ادامه داد: ترمیم پیاده رو های خیابان های اصلی شهر در محدوده بیمارستان شهدای 12 دی تا میدان مرکزی و از میدان مرکزی تا بیمارستان شهید مطهری با مشارکت 50 درصدی بازاریان و کسبه با اعتبار یک میلیارد و 600 میلیون تومان انجام شد.
رئیس اداره بهزیستی گنبدکاووس گفت: سال گذشته 250 نفر از دانشجویان دختر و امسال 500 نفر از دانشجویان دختر در گنبدکاووس برای جلوگیری از تولد فرد معلول مشاوره ژنتیکی می شوند.
محمدرضا فشایی در جلسه مناسب سازی محیط و مبلمان شهری اظهارداشت: حدود 8 هزار معلول در شهرستان گنبدکاووس شناسایی و ثبت در سامانه شدند و برای جلوگیری از افزایش تعداد معلولان در جامعه مشاوره ژنتیکی دختران سن ازدواج در دستور کار قرار دارد.
وی افرود: در سال گذشته 250 نفر از دانشجویان دختر دانشگاه پیام نور مشاوره شدند و امسال 500 نفر از دانشجویان دختر دانشگاه گنبدکاووس مشاوره ژنتیکی می شوند.
رئیس اداره بهزیستی گنبدکاووس بیان داشت: در گنبدکاووس وضعیت پیاده روها مناسب تردد معلولان نیست و در قسمت هایی که پیاده روها همسطح سازی و ترمیم شده،متاسفانه از موزاییک هایی استفاده شده که در زمان بارندگی احتمال لغزش و سقوط افراد معلول وجود دارد.
وی ادامه داد: 3 داروخانه شبانه روزی گنبدکاووس مناسب سازی محیطی نشدند و انتظار می رود بیمارستان ها و داروخانه های شبانه روزی مبلمان شهری را رعایت کنند.  
فشایی گفت: در این شهرستان 3 مدرسه استثنایی مختص پسران وجود دارد و آماری برای وجود مدرسه استثنایی دختران در شهرستان در دسترس نیست.
وی با اشاره به اینکه اغلب این گونه مدارس استیجاری بوده و استانداردهای لازم برای افراد معلول را ندارند،خاطرنشان کرد؛: در مدرسه شهید فرقانی 100 دانش آموز استثنایی تحصیل می کنند که در بین آنها کم شنوا،معلول جسمی حرکتی و کم بینا هم وجود دارد.متاسفانه این مدرسه از شیب تند و فضای ساختمانی نامناسب برای جامعه هدف برخوردار است.
رئیس اداره بهزیستی گنبدکاووس ابراز کرد: 40 درصد از معلولیت های شهرستان،معلولان جسمی و حرکتی هستند. از 127 معلول ضایع نخاعی تعداد 50 نفر بر اثر تصادف به این مشکل دچار شدند.
وی اضافه کرد: 100 درصد از هزینه های درمان خانواده هایی که دارای فرزند معلول هستند،توسط بهزیستی پرداخت می شود. بخشی از هزینه رفت و آمد و هزینه تحصیلی معلولان که دانش آموز بوده و در حال تحصیل هستند توسط دولت پرداخت می شود.
فشایی گفت: در این جلسه مصوب شد اداراتی مانند فرمانداری،ثبت احوال،آموزش و پرورش،فنی و حرفه ای که بیشترین ارباب رجوع را دارند،ملزم هستند تا سال آینده آسانسور برای تردد افراد دارای ویلچر احداث کنند. 3 داروخانه شبانه روزی و بیمارستان های گنبدکاووس نیز ملزم به احداث مبلمان شهری هستند.  


بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
  • نویسنده : گنبد
  • بازدید : 600
  • نظرات : 0
  • کد خبر : 2223

نظرات این مطلب :

آرشیو

<    «  اردیبهشت 1403  »    >
شیدسچپج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

پیوندها

آمار

آمار بازدید
بازدید امروز: 28
بازدید دیروز: 597
بازدید ماه:2423
بازدید سال:17222
بازدید کل:1179545